Lifestyle

De laatste dag van 2016

last day of 2016, flaylay, scandinavian, bed flatlay, pretty book cover, christmas, new years

Het jaar is weer op dat punt. De aller laatste dag van het jaar. Ik vind het altijd een raar moment om te bedenken dat we over een paar uur de deur van 2016 achter ons moeten dichttrekken. Weer een geweldig jaar waar we een punt achter moeten zetten. Aan de andere kant is het ook altijd spannend om een nieuw jaar in te gaan. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en avonturen.

cheeseplatter, christmas platter, new years cheese platter

Eigenlijk had ik deze aller laatste dag van 2016 spetterend af willen sluiten met een hele speciale duurloop. Iets met 17 before 2017… However, nadat ik de afgelopen vier dagen in bed heb doorgebracht met mr.flu leek het mij niet zo’n heel strak plan om vandaag 17K te lopen. Ik kijk nu al uit naar de 18K die ik op de laatste dag van 2017 kan gaan lopen volgend jaar. Ik houd van hardlopen op dit soort speciale dagen.

boardgames new years eve

Behalve deze run had ik niets speciaals op de planning staan voor de laatste dag van 2016. Gewoon fijn niksen, youtube video’s kijken, misschien een leuke documentaire opzoeken en genieten van alle mooie boeken die ik voor kerst heb gekregen. Vanavond gezellig spelletjes spelen met de familie en verder zie ik wel wat de dag me brengt.

Wat zijn jullie plannen voor de aller laatste dag van 2016 en de eerste dag van 2017?

3 gedachten over “De laatste dag van 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *