Beauty

Kerstlook met het MUA Undressed palette

kerstlook mua undressed, mua undressed palette, kerstlook mus undressed palette, kerstlook 2014, kerstlook inspiratie, look voor de feestdagen, EOTD, oogschaduw kerstmis, E.L.F lipstick

Ieder jaar maak ik, heel traditiegetrouw, een paar kerstlooks. Looks om te dragen tijdens je kerstdiner, oud en nieuw party of enig andere bezigheid tijdens de feestdagen. Mijn eerste kerstlook van dit jaar maakte ik met het MUA Undressed palette. Dit budget palette is een goede dupe van het bekende Naked palette, dus als je één van beide in huis hebt, is deze look heel gemakkelijk na te maken.

kerstlook mua undressed, kerst makeup, kerst makeup inspiratie, kerstlook, kerstlook budget, budget kerstmakeup

Als foundation basis, gebruikt ik mijn Maybelline bb-cream samen met mijn Catrice concealer. Als bronzer gebruikte ik mijn geliefde Hoola bronzer van Benefit en ik gaf een natuurlijke glans aan het geheel met een E.L.F gotta glow highlighter. Omdat de hele look uit bruinige tinten bestaat, vond ik het passend om een perzikkleurige blush te dragen. Daarom koos ik Catrice Appropos Abricot voor op mijn wangen.

kerstlook mua undressed, kerstlook 2014, budget makeup look, budget makeup, kerst makeup inspiratie, kerstlook mus undressed

Over mijn Essence oogschaduwbasis, gebruikte ik de kleur 5 in mijn arcadeboog als overgangskleur. De gouden oogschaduwkleur 6 bracht ik aan over mijn gehele ooglid. De kleuren 10 en 11 mixte ik om aan te brengen in mijn “outer v”. De ooglook maakte ik af met een kleine wing, gemaakt met M.A.C blacktrack fluidline.

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik natuurlijk mijn geliefde Hema wenkbrauwpotlood en op mijn wimpers draag ik Benefit That Gal lash mascara. Mijn lippen zijn de laatste weken ontzettend droog, dus van lippenstift worden ze niet bepaald mooier. Aangezien ik nu heel erg in een lipstick fase zit, kon ik het toch niet laten om een kleurtje aan te brengen op mijn lippen. E.L.F Voodoo is een heel licht rode kleur met een bruinige ondertoon. Ik vind het zelf een erg draagbare en feestelijke lipkleur.

Wat is de meest uitbundige feestlook die jullie ooit gemaakt hebben?

11 gedachten over “Kerstlook met het MUA Undressed palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *