Beauty

January 2014 favorites

january, januari, favorieten, favorites, 2014, yankee candle, pineapple cilantro, waxmelt, the bodyshop, tbs, musk smokey rose, smokey, rose, lipbalm, iherb, natural , pure, organic, benefit, lipstain, posietint, pink, natural

En toen was de eerste maand van het jaar alweer om. De eerste maand van 2014 en de eerste maand dat ik op mezelf woonde. Hoewel dit natuurlijk even wennen was, heb ik ook deze maand weer een aantal hele fijne producten ontdekt.

madre, bees, iherb, honing, honey, lipbalm, cheap, goedkoop, organic, favoriet, favorites, januari, january, 2014, biologisch, gecertificeert, helpt, goed, fijn, olijfolie

Een van die producten is deze lippenbalsem van Madre Bees. Eindelijk een lippenbalsem die mijn lippen echt de verzorging geeft die ze nodig hebben in koude-en droge tijden. De lippenbalsem is gemaakt met onder andere olijfolie en GMO vrije vitamine E. Allebei pure ingrediënten. Met deze lippenbalsem kan je er zeker van zijn dat je geen troep op je lippen smeert. De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. De geur die ik heb is honing, maar ik moet eerlijk zeggen dat de geur van olijfolie deze geur een beetje overheerst. Gelukkig kan ik dit door de vingers zijn omdat deze lippenbalsem mijn lippen zo ontzettend goed verzorgt!

benefit, favoieten , januari, posietint, lipstaint, roze, fijn, favorites, january, neutral, neutraal, nude, lichtroze, fijn, mini, adventskalender, 2013

Mijn tweede favoriet is ook een product voor de lippen. De afgelopen maand heb ik hem bijna iedere dag gedragen en ook eind december was dit al een dagelijkse favoriet. Benefit Posietint is een hele fijne lipstain die de lippen voorziet van een lief, zachtroze kleurtje. Deze mini verpakking kreeg ik in mijn adventskalender en sindsdien ben ik helemaal verliefd op dit kleine schatje. Ideaal als er op een avond veel gegeten en gedronken wordt, terwijl er geen tijd is om je lipstick bij te werken, maar ook gewoon ideaal voor een lange schooldag of een belangrijk bedrijfsbezoek.

the bodyshop, TBS, body, shop, smoky rose, white, musk, bodyspray, parfume, au de toilette, favorite, berries, bessen, rood fruit, zwarte roos, fris, zacht, iedere dag, parfum, geurtje, 2014, januari

Mijn volgende favoriet kreeg ik, van de moeder van mijn vriend, voor mijn 20e verjaardag. Dit geurtje van The BodyShop in WhiteMusk Smoky Rose geeft een lichte en frisse geur, zoals wel vaker bij een geur op basis van Musk. Toch is de daaraan verwante geur van oude vrouwenzeep hier helemaal niet te bekennen. De frisse geur van Musk wordt aangevuld door de warm zoete geur van rood fruit. Of, zoals ze bij The BodyShop zeggen: ” Zwarte rozen” (Ik denk toch stiekem dat het echt rode bessen zijn). Een heerlijk, frisse en licht zoete geur die heel fijn is voor iedere dag. Ik heb hem deze maand dan ook iedere dag met veel plezier gedragen.

used, favorite, favoriet, 2014, january, januari, yankee, candle, yankee candle, yankee candles, waxmelt, pineapple, pineapple cilantro, sweet, fruity, fruit, zomer, zoet, lekker, used, gebruikt

Als laatste een non-beauty favoriet. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik de laatste maanden helemaal gek op de geurkaarsen van Yankee Candle. Bijna iedere dag brand ik wel een lekker geurtje op mijn kamer. De geur die absoluut favoriet is nu, is een geur die misschien beter zou passen bij een buitentemperatuur van 30 graden Celcius. Maar, zolang het nog niet zover is buiten, doen we binnen gewoon of het al hoog zomer is. Zoals jullie op de foto kunnen zien, heeft deze waxmelt al veel liefde gezien. De geur Pineapple Cilantro ( Ananas Koriander) is een heerlijk fruitig en zoet geurtje die me gelijk doet denken aan lekkere frisse zomercoctails. Houd je van zoete en fruitige geurtjes, dan is dit echt een aanrader en mocht je als Yankee kenner ook groot fan zijn van de geur Vanilla Lime dan is dit zeker ook een goede optie.

 

Dat waren alweer mijn favorieten van deze maand! Wat waren jullie favorieten in Januari?

7 gedachten over “January 2014 favorites”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *