HIJ IS TE KOOP! – The Ultimate Blogger Workbook

Geplaatst op

The ultimate workbook for bloggers, blog planner, blogger planner, succesvoller bloggen, geld verdienen met bloggen, boeken over bloggen, Céline Without Elephants boek, invul werkboek, blog boeken

Stiekem heb ik al een aantal keren wat hints laten vallen. Het afgelopen jaar heb ik onderzoek gedaan naar bloggen en naar het succesvol lanceren van een nieuw product voor kleinere bedrijven. Beide voor mijn bachelor thesis. Naar aanleiding van dit onderzoek maakte ik een werkboek/planner speciaal ontworpen voor bloggers.

Aan de hand van de invulpagina’s die dit 100- pagina dikke werkboek telt, wordt het behalen van je blogdoelen opeens een stuk gemakkelijker. Of het nou je droom is om je eerste centjes met je blog te verdienen, je heel erg graag een bepaald aantal bezoekers per maand wilt of dat je graag meer interactie hebt op social media, we worden allemaal blij van het waarmaken van onze dromen.

The ultimate workbook for bloggers, blog planner, blogger planner, succesvoller bloggen, geld verdienen met bloggen, boeken over bloggen, Céline Without Elephants boek, invul werkboek, blog boeken

Ik hoop oprecht dat ik meer bloggers hun dromen kan laten behalen aan de hand van dit werkboek. Het is altijd mijn droom geweest om een boek te publiceren en omdat ik niet geloof in het onmogelijke, heb ik mijn droom gewoon waargemaakt. Durf te dromen en maak die dromen waar, dat is iets dat ik altijd graag wil uitstralen met Without Elephants en een boodschap die ik jullie allemaal wil meegeven.

The ultimate workbook for bloggers, blog planner, blogger planner, succesvoller bloggen, geld verdienen met bloggen, boeken over bloggen, Céline Without Elephants boek, invul werkboek, blog boeken

Niets is onmogelijk. Ook jij kunt een succesvolle(re) blogger worden.

Via onderstaande button, kun je alvast de eerste versie van het Ultimate Workbook for Bloggers bestellen. Binnen 3-5 werkdagen heb je dan je Werkboek in huis. Uitleg over de specifieke pagina’s in het werkboek zal ik binnenkort publiceren op de BloggerWorkbook Facebook pagina en eventueel ook hier op Without Elephants. Het lijkt mij ontzettend leuk om samen met jullie het komende jaar in dit werkboek aan de slag te gaan.

Heel veel plezier met bloggen allemaal! Ik hoor heel graag wat jullie van het Werkboek vinden.

x-Céline
 • Marianne:

  Wat een goed idee, Céline!

  Reageer
  • Dankjewel! Ik hoop dat anderen er iets aan zullen hebben.

   Reageer
 • Caro:

  Wat gaaf dat je dit hebt gemaakt naar aanleiding van je bachelor thesis! Ik ben ontzettend benieuwd hoe het er van binnen uitziet :)

  Reageer
  • Ik zal binnenkort wat meer foto’s van de binnenkant maken. De pagina met de quote komt in ieder geval al uit de binnenkant.

   Reageer
 • Wat gaaf, gefeliciteerd!

  Reageer
 • wat een super leuk idee! Ik ben benieuwd naar de binnenkant :)

  Reageer
  • Dankjewel! Ik zal binnenkort wat extra foto’s maken van de binnenkant en die op de facebook pagina posten. De bladzijde met de quote komt in ieder geval al uit de binnenkant.

   Reageer
 • ik ben even lid geworden van de groep x

  Reageer
 • Dit ziet er zo handig uit! Deze staat op mijn verlanglijstje :) echt een top idee!

  Reageer
  • Wat ontzettend lief! Je laat me helemaal blozen :) Mocht je hem ooit kopen of krijgen, hoop ik dat hij je niet teleur zal stellen.

   Reageer
 • Wow, proficiat!
  Wat fijn, een eigen boek publiceren!

  Reageer
  • Ja, het is heel bijzonder om je eigen boek nu ergens te koop hebben staan :)

   Reageer
 • Hoi Céline,

  Ik heb hem besteld en kan niet wachten tot ie binnenkomt, superleuk!
  Misschien binnenkort maar een review plaatsen op mijn blog..

  xoxo,
  Michelle.

  Reageer
  • Wauw dankjewel! Dat zou heel erg gaaf zijn! Ik ben benieuwd wat je er van vindt.

   Reageer
 • Wat gaaf! Ik ga hem zeker bestellen! x

  Reageer
 • Gaaf project! Wel vind ik ‘m nu te prijzig om zomaar aan te schaffen. Wellicht loont het dus om wat previews te plaatsen zodat mensen kunnen zien hoe de binnenkant eruit ziet, dat zou voor mij in ieder geval wel verschil maken.

  Reageer
  • Dat snap ik helemaal. Ik ga komende week aan de gang met previews e.d. Zodra ik klaar ben met mijn thesis ;)

   Reageer

Laat een reactie achter