Blogging & Career Lifestyle

HIJ IS TE KOOP! – The Ultimate Blogger Workbook

The ultimate workbook for bloggers, blog planner, blogger planner, succesvoller bloggen, geld verdienen met bloggen, boeken over bloggen, Céline Without Elephants boek, invul werkboek, blog boeken

Stiekem heb ik al een aantal keren wat hints laten vallen. Het afgelopen jaar heb ik onderzoek gedaan naar bloggen en naar het succesvol lanceren van een nieuw product voor kleinere bedrijven. Beide voor mijn bachelor thesis. Naar aanleiding van dit onderzoek maakte ik een werkboek/planner speciaal ontworpen voor bloggers.

Aan de hand van de invulpagina’s die dit 100- pagina dikke werkboek telt, wordt het behalen van je blogdoelen opeens een stuk gemakkelijker. Of het nou je droom is om je eerste centjes met je blog te verdienen, je heel erg graag een bepaald aantal bezoekers per maand wilt of dat je graag meer interactie hebt op social media, we worden allemaal blij van het waarmaken van onze dromen.

The ultimate workbook for bloggers, blog planner, blogger planner, succesvoller bloggen, geld verdienen met bloggen, boeken over bloggen, Céline Without Elephants boek, invul werkboek, blog boeken

Ik hoop oprecht dat ik meer bloggers hun dromen kan laten behalen aan de hand van dit werkboek. Het is altijd mijn droom geweest om een boek te publiceren en omdat ik niet geloof in het onmogelijke, heb ik mijn droom gewoon waargemaakt. Durf te dromen en maak die dromen waar, dat is iets dat ik altijd graag wil uitstralen met Without Elephants en een boodschap die ik jullie allemaal wil meegeven.

The ultimate workbook for bloggers, blog planner, blogger planner, succesvoller bloggen, geld verdienen met bloggen, boeken over bloggen, Céline Without Elephants boek, invul werkboek, blog boeken

Niets is onmogelijk. Ook jij kunt een succesvolle(re) blogger worden.

Via onderstaande button, kun je alvast de eerste versie van het Ultimate Workbook for Bloggers bestellen. Binnen 3-5 werkdagen heb je dan je Werkboek in huis. Uitleg over de specifieke pagina’s in het werkboek zal ik binnenkort publiceren op de BloggerWorkbook Facebook pagina en eventueel ook hier op Without Elephants. Het lijkt mij ontzettend leuk om samen met jullie het komende jaar in dit werkboek aan de slag te gaan.

Heel veel plezier met bloggen allemaal! Ik hoor heel graag wat jullie van het Werkboek vinden.

20 gedachten over “HIJ IS TE KOOP! – The Ultimate Blogger Workbook”

  1. Gaaf project! Wel vind ik ‘m nu te prijzig om zomaar aan te schaffen. Wellicht loont het dus om wat previews te plaatsen zodat mensen kunnen zien hoe de binnenkant eruit ziet, dat zou voor mij in ieder geval wel verschil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *