Interior Lifestyle

IKEA chalet 2 collectie

ikea chalet 2014, ikea chalet, ikea chalet twee, II, 2, limited edition, sfeer, oude posters, hout, vintage, interieur

Vorig jaar lanceerde IKEA de limited edition Chalet collectie. Een enorm populaire, winterse collectie met veel herten en gezellige kleedjes. De collectie was al heel snel uitverkocht. Daarom besloot IKEA dit succes voort te zetten in 2014 en een chalet II collectie te maken. Wederom een limited edition wintercollectie vol met gezellige winterse items.

Ik wordt altijd ontzettend blij van de wintercollecties wat interieur betreft. Alle schappen liggen dan opeens vol met gezellige spulletjes in grijstinten en met herten, rendieren en andere wilde bosdieren erop. Met mijn huis ingericht in wit en grijstinten en met veel natuurlijke elementen, passen deze collecties altijd perfect bij mijn interieur. De winter mag dan koud en guur zijn, wat interieur betreft is de winter echt mijn favoriete tijd van het jaar.

ikea chalet 2014, IKEA chalet 2, IKEA challet 2, IKEA chalet II, IKEA challet II, producten, collage, spullen, limited edition, kussen roodborstje, dieren kussen, nepbont kussen, gebreidde deken, servies, winter, hert, rendier

IKEA chalet 2014

De chalet II collectie is een mooi, gevarieerde collectie met kussens, servies, verschillende woonaccessoires, een handdoek en pantoffels. Alles wat je nodig hebt om je lekker op te kunnen warmen na een dag in de sneeuw. Warme pantoffels om je voeten warm te houden en een fijne mok voor de warme chocolademelk. Nog niet warm genoeg? Dan kruip je lekker bij de openhaard onder een warm dekentje.
De prijzen van de producten zijn zoals we die van IKEA gewend zijn. Niet mega goedkoop, maar wel heel goed betaalbaar. Zo kost een bordje uit de chalet collectie € 2.49 en een kussen ongeveer € 9.99. Het plaid van nep bond is het duurste artikel en kost € 49.-

De IKEA Chalet 2 collectie zal in Nederland vanaf 24 November 2014 in alle IKEA vestigingen worden verkocht.

Hebben jullie al iets leuks gespot?

6 gedachten over “IKEA chalet 2 collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *