Lifestyle Recipes & Health

Hotspot: Meneer Smakers

meneer smakers, utrecht, burgerrestaurant, utrecht tips, utrecht eten, lekker eten utrecht, fitgril eten

Zoals iedere vrijdag schrijft Jessica ook vandaag weer een verhaal over sport, voeding en het als meisje overleven in de krachttrainingshoek van de sportschool.

Terwijl iedereen op 2 januari druk bezig was met het plannen van goede voornemens (en de uitvoer daarvan), gooide ik weer eens mijn kont tegen de krib. Ik doe namelijk niet aan goede voornemens(wel aan doelen) en dat het 2 januari is betekent niet dat ik spontaan gezonder moet gaan eten of meer moet gaan bewegen. Dat doe ik gewoon al 80% van het jaar.

Daarom besloten we na een dagje sale shoppen in Utrecht(lees: lekkere lunch op het station, koffie en taart bij de rechtbank en wat winkels in en uit lopen) dat we ook best ergens een hapje konden eten. En waar heb je zin in als je nog een klein beetje moe bent van oud & nieuw? Juist ja, in een goede burger.

meneer smakers, utrecht, burgerrestaurant, utrecht tips, utrecht eten, lekker eten utrecht, fitgirl eten meneer smakers, utrecht, burgerrestaurant, utrecht tips, utrecht eten, lekker eten utrecht, fitgirl eten

En die burgers vonden we bij meneer Smakers. Of je nou gewoon een goede runderburger wilt of liever kip of lam of zalm of vegetarisch, het kan allemaal. Je kiest zelf hoe gaar je hem wilt, voor wit of bruin brood en ook eventuele extra toppings. Als je toch al een hamburger zit te eten kun je er maar beter ook een portie van hun heerlijke handgemaakte frietjes bij nemen. En vergeet vooral ook de speciaalbiertjes niet!

meneer smakers, utrecht, burgerrestaurant, utrecht tips, utrecht eten, lekker eten utrecht, fitgirl eten meneer smakers, utrecht, burgerrestaurant, utrecht tips, utrecht eten, lekker eten utrecht, fitgirl eten

Je kunt gezellig aan de bar gaan zitten, aanschuiven aan een lange tafel of misschien liever toch een tafeltje voor twee. Het interieur is gezellig en het eten is heerlijk. Na de burgers concludeerden we tevreden dat we hadden genoten van verse hamburgers, met een goede smaak, op een fijne plek en dat voor een prijs die je bij de grote gele M ook snel kwijt bent. Wij komen zeker terug!

Ben jij wel eens bij meneer Smakers geweest? Ken je nog andere burgerbars?

Jessica

 

4 gedachten over “Hotspot: Meneer Smakers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *