Herfst Look 2015

Geplaatst op

herfstlook 2015, 2015 fall look, makeup, viva glam I, matte lipstick M.A.C, braid, hair, ideas

Weet je waarom ik het heel stiekem ontzettend leuk vind dat het weer herfst is? Dan mogen de donkere en bessen rode lippen weer! Serieus, ik ben de laatste tijd zo dol op mijn Viva Glam I lipstick, dat ik wel een look met deze lipstick moest delen op mijn blog. Sinds het buiten weer is begonnen te vriezen, heb ik mijn zomer makeup verruilt voor deze dagelijkse herfst look.

Ik heb het laatste jaar een hele grote liefde voor lipstick ontwikkeld en de herfst is wat mij betreft het seizoen om lekker te spelen met kleur op je lippen. Bovendien vind ik een uitgesproken lippenstift ook beter passend om in een werksituatie of tijdens een andere belangrijke afspraak te dragen dan om je helemaal uit te leven met felle kleuren oogschaduw.

De afgelopen werken maakte ik eigenlijk steeds dezelfde look. Een hele lichte en simpele ooglook met een winged liner in combinatie met een donker rode lip. Een hele simpele, draagbare, maar daardoor zeker niet minder fijne look.

herfstlook 2015, 2015 fall look, makeup, viva glam I, matte lipstick M.A.C, braid, hair, ideas

Op mijn gezicht gebruikte ik niet veel meer dan mijn dagcrème en de Catrice camouflage cream. Normaal zou ik ook nog mijn Maybelline BB cream gebruiken, maar die is op en eigenlijk wil ik hier in Finland geen nieuwe kopen. Mijn wangen geef ik wat kleur met M.A.C Gleeful en ik doe een poging tot het shapen van mijn gezicht met mijn Benefit Hoola bronzer.

Daarna prime ik mijn ogen met mijn soft ochre paintpot van M.A.C, waarna ik de lichte bruinrode kleur uit het MUA undressed palette in mijn arcadeboog aanbreng. In mijn buitenste ooghoek breng ik een beetje van de donkerbruine kleur uit hetzelfde palette aan en op mijn bewegend ooglid gebruik ik White Lies van Makeupgeek. (Oké, op de foto’s draag ik alleen één kleur oogschaduw, maar dat was een uitzondering.) Mijn eyeliner zet ik met de waterproof eyeliner van Essence en als mascara gebruik ik de Pupa Ultraflex mascara.

Natuurlijk doe ik mijn wenkbrauwen met mijn geliefde HEMA wenkbrauwpotlood in de kleur 10 (What else) en op mijn lippen draag ik M.A.C Viva Glam I, die ik in New York kocht.

 

 

Wat is jullie favoriete lipkleur voor de herfst?

x-Céline
 • Ilse:

  Wat een super mooie look! De kleur van de lippenstift is inderdaad echt heel gaaf!

  Reageer
 • Ik vind donkere lipstick altijd zo mooi. Staat eigenlijk iedereen wel!

  Reageer
  • Het geeft zo’n klassiek gevoel. Daar word ik heel happy van :)

   Reageer
 • Leuke look, hij staat je heel erg mooi…zelf vind ik de wat donkerdere kleuren lipstick ook erg leuk voor het najaar

  Reageer
  • Dankjewel Petra! Heerlijk die bessen rode lippen :)

   Reageer
 • Ik vind vooral de lipkleur erg mooi, staat je goed!

  Reageer

Laat een reactie achter