Heerlijke items voor een dagje thuiswerken

Geplaatst op

fijne kleding voor thuiswerken, yogakleding, leuke yogakleding, comfortabele werkkleding, thuiswerken, outfit

Heerlijk vind ik het, om thuis te kunnen werken. Lekker je eigen tijd indelen en met een grote kop thee aan de slag. Hoewel de verleiding heel erg groot is om de hele dag in je pyjama te blijven lopen, werk je vaak toch een heel stuk productiever als je je aankleed. Dat je je aankleed hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je outfit niet ontzettend comfortabel kan zijn.

Het liefst draag ik iedere dag mijn Victoria’s Secret legging met fleece voering en een comfortabele trui. Ik had echt meer van deze leggings moeten kopen toen ik de mijne voor een prikkie in New York kocht. Victoria’s Secret schijnt de leggings met fleece voering niet meer te maken en dat is echt heel erg jammer, because I love them! Gelukkig zijn er nog veel meer comfortabele, maar oh zo fijne thuiswerk items te krijgen.

fijne kleding voor thuiswerken, yoga items, leuke yoga kleding, fijne sportkleding

Leuke sport- en lounge kleding kan je op steeds meer plekken krijgen, iets wat ik alleen maar aanmoedig. Zo is de yogakleding van Victoria’s secret ontzettend fijn, maar niet heel gemakkelijk om te krijgen in Europa. Stiekem kon ik het niet laten om toch een paar leggins van VS in mijn collage te sneaken, maar gelukkig zijn er behalve VS nog een heleboel andere plekken waar je fijne yoga kleding kunt scoren.

Zo heeft Adidas ook een heleboel leuke leggings in haar assortiment. De zwart/witte legging en beide felgekleurde leggings in de collage zijn van Adidas en vond ik op otto.nl. Voor de liefhebbers van wat luxere yoga kleding is er het fijne Nederlandse yogamerk Jogha, waarvan de oranje sportbh en de sportbh met panterprint van zijn, maar ook het grijze lounge t-shirt rechts onderin. Als budget liefhebber kan je perfect terecht bij Primark, waar de zwarte sportbh vandaan komt. Als laatste is er natuurlijk nog good old Nike. Nike is en blijft mijn favoriete merk voor sportkleding en kon dus ook niet ontbreken in dit lijstje. De fijne, grijze legging is van Nike.

Haar omhoog, Macbook aan en ik ben klaar voor een dag hard werken.

Wat vind jij fijne kleding om productief in te kunnen werken?

 

x-Céline
 • Mooie collage! Als ik thuis werk draag ik het liefste een oversized trui en een gewone spijkerbroek, maar de broeken in de collage zien er ook wel heel comfortabel uit. Vooral die met kleurtjes vind ik heel leuk

  Reageer
  • Ik ben echt dol op yoga broeken, vooral als ze van binnen een zachte voering hebben. Als ik thuis kom is het aller eerste wat ik doe mijn broek uit en mijn VS joggingbroek aan. Haha.

   Reageer
 • Leuk die collage zo! Als ik thuis ben vind ik het heerlijk om in mijn pyjama te lopen haha of in een joggingsbroek en een lekkere dikke trui! Ookal is jezelf aankleden inderdaad echt wat beter, dat pyjamagevoel maakt je soms zo moe haha! :-)

  Reageer
  • Dankjewel en inderdaad. In pyjama lopen is soms heerlijk, maar het draagt meestal niet zo bij aan de productiviteit.

   Reageer
 • Dina:

  Een legging of yogapants zit echt heerlijk, maar meestal kan mijn badjas ook echt niet ontbreken als ik gewoon thuis wat bezig ben. Ik vind het zo fijn en lekker warm om dat ding te dragen. :P

  Reageer
  • Hmm ja, ik heb mijn badjas nu niet bij me in finland, maar dat is inderdaad ook heel erg fijn. Je kunt natuurlijk ook je badjas over je yoga pants aandoen :P

   Reageer

Laat een reactie achter