Beauty

Heerlijk felle lipsticks voor in de zomer

felle zomerlipsticks, matte lipsticks, mooie lipsticks voor in de zomer, lippenstift

Zodra de temperatuur ergens boven de 22 graden Celcius komt, krijg ik een enorme liefde voor felgekleurde lipstick. Veel makeup hoef ik dan ook niet mee op vakantie in de zomer. Een Bb-cream, mascara, wenkbrauwpotlood en een felle lipstick en I am ready to go. Vandaag deel ik vier van mijn favoriete felle lipsticks voor de zomer.

M.A.C Candy YumYum

mac candy yum yum swatch, mac candy yumyum swatch, candy yumyum mac, mac candy yumyum on light skin, mac candy yumyum op lichte huid, mac candy yumyum op warme ondertoon, mac candy yumyum, mac candy yum yum, mac matte lipstick, best mac lipstick, neon roze lipstick, matte lippenstift, felroze lippenstift, mooiste mac lipstick, mooiste mac lippenstift, favoriete mac lipstick, favoriete mac lipstick, M.A.C, swatches, mac candy yumyum swatch, mac candy yum yum swatch

 

Ik heb al zo vaak geschreven over mijn meest favoriete lipstick ever. M.A.C Candy YumYum is echt één van mijn beste makeup aankopen aller tijden. Ook deze zomer mag hij lekker blijven en past hij perfect in mijn felle lipstick humeur. Perfect neon roze met een koele ondertoon. Voor een uitgebreidere review en swatches, lees dan dit artikel.

HEMA Soft Matte lipbalm 07

 

HEMA soft matte lipbalm 07, oranjerood, matte lipstick, goedkoop

Als je mijn aller eerste vlog hebt bekeken, dan wist je al dat de HEMA Soft Matte lipbalm ontzettend fijn is. Een echte budget topper, want hij kost maar € 3.50 . De kleur 07 is een fel oranjerode kleur, die perfect is voor het warme zomerweer en waar je bruine kleurtje nog mooier in uitkomt.

M.A.C Relentlessly Red

m.a.c relentlessly red on pale skin, mac relentlessly red swatch, M.A.C relentlessly red lip swatch on pale skin

Relentlessly Red is het nieuwste juweeltje in mijn M.A.C collectie. Ik had hem al een tijdje op mijn wishlist staan en kocht hem uiteindelijk toen ik in New York was. Relentlessly Red is een retro matte, wat betekend dat hij iets droger is om aan te brengen dan Candy YumYum die “gewoon” matte is. Maar nog steeds is het een prachtige kleur die ontzettend lang blijft zitten. Zelfs na twee maaltijden zag alles er nog heel netjes uit. Relentlessly Red is fel rood, maar heeft ook wat koraal in zich. Een hele mooie zomerse kleur.

Sleek Matte Me Brink Pink

sleek brink pink swatches, sleek matte me lipstick review, swatch

Als laatste een vloeibare lipstick van Sleek. Brink Pink is bijna net zo neon gekleurd als Candy YumYum, maar dan een stuk warmer in haar ondertonen en ook flink meer koraal kleurig. De kleur knalt echt van je lippen af, wat ik helemaal geweldig vind. Voor een uitgebreide review en swatches, lees je dit artikel.

Het valt me eigenlijk nu pas op dat al mijn favorieten matte zijn. Eigenlijk ook helemaal niet zo raar, want matte lipsticks blijven doorgaans veel beter zitten waardoor je niet halverwege de dag nog je lipstick hoeft bij te werken. Daar heb ik namelijk best een hekel aan.

Wat is jouw favoriete (felle) zomerlipstick?

7 gedachten over “Heerlijk felle lipsticks voor in de zomer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *