Lifestyle

Happy 2017

new years wine, champagne, minimalist photography

Happy 2017! Je mag dat zeggen tot een week na nieuwjaar toch? Het nieuwe jaar startte voor mij redelijk basic maar wel heel gezellig. Niets bijzonders of extravagant, maar wel fijn samen met familie, spelletjes spelen en lange wandelingen makend. Dit zal ook een beetje mijn “thema” voor 2017 zijn.

Genieten van de kleine dingen is altijd belangrijk voor mij geweest maar dit jaar wil ik mij nog meer focussen op die dingen die het leven extra betekenis geven. Ik heb de afgelopen maanden flink wat boeken gelezen over minimalisme en een aantal van de dingen die ik dankzij deze boeken heb geleerd, zijn me goed bijgebleven. Ik ben begonnen met het uitzoeken en uitruimen van mijn kledingkast om zo alleen maar dingen in mijn kast te hebben die mij passen, waarin ik me goed voel en die een glimlach op mijn gezicht kunnen toveren als ik er alleen al naar kijk.

minimalist wardrobe, konmari

De vrije momenten die ik heb, nu ik fulltime werk en ook nog flink wat freelance werk daarnaast doe, wil ik besteden aan dingen die mij ook echt blij maken. Uiteindelijk zijn het de mooie reizen die je maakt of de gezellige spelletjesavonden met vrienden en familie die je onthoud en waarover je herinneringen bovenhaalt bij een fijn glas wijn. Ik haal nooit herinneringen op over de momenten dat ik 3 dagen achter elkaar op de bank naar Netflix heb gekeken of mijn halve maandinkomen heb uitgegeven aan dingen die niemand nodig heeft in de uitverkoop. Dus, minder bingewatching en meer bordspelletjes na het eten. Minder youtube bij het ontbijt en meer boeken lezen en minder afhaalmaaltijden en meer samen koken met een gezellig muziekje aan. Wie weet welke mooie herinneringen we dit jaar kunnen gaan maken.

winterwandeling, fitgirls, wandel workout

Zaterdag werd ik wakker in een wereld wit van de verse sneeuw. Niets beters dan een echte winterochtend in het wit. Melvin en ik trokken onze warme schoenen aan en hebben een heerlijk lange wandeling door het bos gemaakt. De bomen zien er zo mooi uit in een laagje sneeuw! Na afloop smaakte dat warme kopje thee extra lekker en hebben we samen de wintersport van dit jaar geboekt. Ik kijk nu al uit naar alle mooie foto’s die ik tijdens de wintersport ga kunnen maken. (oké ook wel naar het skiën)

Hebben jullie voornemens voor het nieuwe jaar? Of zijn er dingen waar je wat meer op wilt focussen in 2017?

4 gedachten over “Happy 2017”

  1. Ja, het was zo mooi met die sneeuw! Ik heb ook even gewandeld in het park, en het was echt prachtig. Nu ik weer naar buiten moet ben ik toch wel blij dat het weer weg is. Hoe mooi het ook is, het is wel mega glad op de fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *