Hallo, Oktober!

Geplaatst op

boektober 2016, herfst, leuke blog

Het lijkt wel of het weer dezelfde kalender aanhoudt als wij. Oktober begint en meteen is het gedaan met het warme, zonnige weer. Buiten is het grijs, zo nu en dan wat regen, het is vroeg donker en de temperaturen dalen weer. Voor mij voelt het alweer als eeuwen geleden dat je lekker in het zonnetje op een terrasje kon zitten.

Bij andere bloggers geniet ik altijd van de eerste blogposts in de nieuwe maand. Meestal staan ze vol met leuke plannen en vooruitzichten, spannende hardloopwedstrijden, mooie reisjes of bijzondere doelen. Geweldig om zoveel leuks te hebben om naar uit te kijken. Hoewel ik deze blogpost ook heel graag had gevuld met allerlei spannende dingen die de komende maand gaan gebeuren, moet ik jullie toch teleurstellen. Ik heb helemaal niets om deze maand naar uit te kijken. Althans, geen bijzondere reisjes, geen wedstrijden en geen geheimzinnige afspraken.

Waar ik dan wel weer heel erg veel zin in heb? In heel veel kopjes warme thee om mijn handen aan te warmen. De plaids weer uit hun opbergplek tevoorschijn toveren en met een hele stapel nieuwe boeken het weekend doorkomen.

Boeken lezen hoort wel echt bij de herfst. Niet voor niets dat de maand ookwel boektober wordt genoemd. De afgelopen zomer heb ik echt een heleboel boeken aan mijn leeslijst van dit jaar kunnen toevoegen en ook voor de laatste maanden van het jaar heb ik nog een fijn stapeltje boeken liggen. Van een fijne chicklit tot aan een zinderende thriller, ik heb het allemaal gelezen.

Geen afspraken en reisjes dus deze maand voor mij, maar wel een heleboel leuke boeken.

Houden jullie ook zo van lezen in de herfst? en vinden jullie het leuk als ik mijn aanraders (en afraders) aan boeken voor deze maand met jullie deel?

x-CĂ©line

Laat een reactie achter