Foto’s shooten voor mijn nieuwe layout

Geplaatst op

lente fotoshoot, lente fotos, sinas zuckerguss fotografie, Céline, Without Elephants, nieuwe layout foto's, zomer fotos, park, hakken, rode pumps, jurkje bloemen h&M, mooi haar

Afgelopen vrijdag sprak ik met Sina af in het park. Voor mijn nieuwe layout (Ja, ik weet dat het lang duurt) wilde ik namelijk nog een aantal mooie foto’s maken en als er iemand is die prachtige foto’s kan maken, dan is het Sina wel.

Op dit moment staan de tulpen- en kersenbomen in bloei voor maar een hele korte periode. Toen het weerbericht ons vertelde dat het nog één dag mooi weer zou zijn, planden we een spontaan dagje vrij. Uiteindelijk zijn we de hele dag buiten bezig geweest en heb ik een ontzettend gezellige dag gehad. Hoewel ik nog niet exact weet hoe ik ze ga bewerken voor mijn layout, kon ik het toch niet laten om alvast een paar foto’s met jullie te delen.

madeliefjes ketting, bloemen krans, bloemen ketting, bloemen ketting maken, bloemenkrans maken, Without Elephants, Sina Buscher, Zuckerguss fotografie, Céline

Ik ben erg blij dat we een warme en zonnige dag hadden uitgekozen om de foto’s te maken. Nu lijkt het op de foto’s net of het al zomer is.

grasveld vol met madeliefjes, lente, bloemen, voorjaar kersenbloesem, roze bloesem, bloesem boom, fashion blogger, mode blogger, Without Elephants, outfit foto's, Sina Buscher, Céline voorjaar, lente, water, dierentuin rheine, Céline, Without Elephants, Sina Buscher, zuckerguss fotografie, mooie fotos, bloesem, water, vijver, zomer

tulpenboom, duitsland, natuur, bloesem, fotoshoot, lente, zomer, voorjaar, Without Elephants, Céline, Sina Buscher

Ik ben super blij met het eindresultaat en wil Sina dan ook hartelijk bedanken voor de mooie foto’s. Mocht er iemand ooit nog een fotograaf nodig hebben, dan kan je hier contact met haar opnemen.

Alle fotos zijn nu net allemaal een beetje anders na bewerkt. Ik was lekker vanalles aan het uitproberen en kom er niet helemaal uit wanneer de foto’s er nu echt het aller mooist uit zien. Welke foto vinden jullie het mooist geworden?

x-Céline
 • Wat een prachtige foto’s! Zeker de voorlaatste foto vind ik echt heel er mooi!

  Reageer
  • Dankjewel! Sina is echt heel erg goed in wat ze doet ;)

   Reageer
 • Wauw, wat een prachtige foto’s!
  Ik vind de eerste en laatste foto het mooist! Je lacht daar zo lief!

  Reageer
 • Wat een mooie fotos !

  Reageer
 • wauw zeg, wat een prachtige foto’s!
  Je staat er overal zo stralend op.
  Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe lay-out!
  Liefs Lonneke

  Reageer
 • Jis:

  Wauw! Ziet er heel tof uit!! Hele mooie én zomerse foto’s.. Ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! Liefs, Jis

  Reageer
  • Dankjewel Jis! We hadden inderdaad heel erg geluk met het weer. Het leek wel even zomer :)

   Reageer
 • Eva:

  Je foto’s zijn zo mooi! Vooral de eerste vind ik echt heel leuk! :)

  Reageer
 • Wauw! Alle foto’s zijn echt onwijs mooi. Ik vind de helderheid en de kleuren van de laatste foto erg mooi. De foto waar je zit bij de vijver is echt prachtig. De perfecte combinatie zou die foto zijn en dan de helderheid en de kleur van de laatste foto. Oke haha sorry voor de complexiteit.

  Reageer
  • Helemaal niet complex! Hier heb ik heel veel aan. Dankjewel! :D

   Reageer
 • Super leuk geworden! De eerste en de laatste twee vind ik het mooiste persoonlijk! Mooi sfeerbeelden.

  Reageer
  • Thanx Lesley! Ik begin geloof ik een beetje door te hebben wat jullie mooi vinden ;)

   Reageer
 • Wauw, schitterende foto’s! De laatste 3 zijn favoriet :)

  Reageer
  • Dankjewel! Sina is erg goed in het maken van mooie foto’s :D

   Reageer
 • Wat een mooie foto’s zijn het geworden! Vooral die bij het water, erg mooi. Ben ook heel erg benieuwd naar je nieuwe layout!

  Reageer
 • Dina:

  Wat een mooie en zomerse foto’s!

  Reageer
  • Ja, we hadden heel erg geluk met het weer. Het leek wel even zomer! :D

   Reageer
 • Wat een prachtige foto’s. Ik vind met name de eerste erg leuk!

  Reageer
 • Wauw wat een prachtige foto’s. Je ziet er echt heel mooi uit. De een na laatste foto vind ik het mooiste :)

  Reageer
 • Sara:

  Wauwwww wat een prachtige foto’s. <3 Helemaal lente achtig. Vooral de foto dat je de madeliefjes in je handen hebt, vind ik prachtig!

  Reageer
  • Dankjewel Sara! Die vind ik zelf ook heel mooi geworden. Wel jammer dat ik niet even mijn nagels had gelakt :P

   Reageer
 • Sandra:

  Wauw! Wat super mooi!
  Ik vind qua bewerking de 2e, 4e en 5e het mooist!
  Kon niet echt een keuze maken, ze hebben allemaal wel iets.
  Ik ben benieuwd naar de nieuwe lay out!

  Reageer
  • Inderdaad, alles heeft wel zo zijn charme. Ik kon ook echt niet kiezen wat nou echt het mooist bij de foto’s stond. Je kunt er gewoon lekker veel kanten mee op.

   Reageer
 • Caro:

  Ontzettend mooie foto’s! Lijkt inderdaad net zomer. Ik vvooral de foto mooi waarop je op de stijger bij het water zit!

  Reageer
 • Wauw! Ontzettend mooie foto’s! De laatste is favoriet.

  Reageer

Laat een reactie achter