Beauty

FOTD: Spring is in the air

lente look met producten van inglot, essence, p2, HEMA, catrice, M.A.C . Felgroene oogschaduw een dupe van de kleur trash uit het urban decay vice 3 palette.

Wat sommige mensen hebben met mode of knutselen, heb ik met make-up. Ik vind het heerlijk om er naar te kijken en om er uren mee te spelen. Met make-up ben ik net een klein kind en kan ik me uren vermaken zonder dat ik me ga vervelen. Het was al weer even geleden dat ik een look met jullie deelde, dus vond ik het tijd worden om weer eens lekker creatief bezig te gaan.
Deze keer werkte ik samen met Griet en al snel besloten we om ons te laten inspireren door het voorjaar en daar een look bij te maken.

Ik twijfelde heel erg lang of ik voor felle kleuren zou gaan, of toch een rustige pastel look zou maken met fel oranjerode lippen er bij. Uiteindelijk ging ik toch voor een wat fellere kleur op de ogen en koos ik een mooie geelgroene tint van Inglot. Een kleur die ik heel goed bij het voorjaar vond passen.

Mijn gezicht verzorgde ik met mijn geliefde Olaz regenerist serum met daaroverheen een laagje Maybelline dream fresh bb cream. Mijn kringen werkte ik weg met een laagje essence stay all day concealer in de aller lichtste kleur.
Mijn Hoola bronzer van Benefit heb ik gebruikt om mijn gezicht te shapen en op mijn wangen droeg ik een schattige perzik blush van Catrice in Apropot Abricot.

makeup look, voorjaars look, lente look, face of the day, inglot oogschaduw, m.a.c soft ochre paintpot, hema wenkbrauwpotlood, inflot square lipstick, p2 the weddingsplanner lipstick, catrice blush, mua undressed palette, felgroene oogschauduw, urban decay dupe

Onder mijn oogschaduw bracht ik Soft Ochre paintpot van M.A.C aan als primer. In mijn binnenste ooghoek bracht ik daar overheen nog een laag crème kleurig oogpotlood aan, zodat de felgroene kleur er straks extra mooi uit zou springen.
Over het oogpotlood bracht ik de kleur 343 van Inglot aan, in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens mengde ik de kleuren 7 en 8 uit het MUA undressed palette en bracht die op het buitenste deel van mijn oogleden aan en ook op mijn onderste wimperrand. Jammer genoeg zijn deze kleuren op de foto bijna niet meer te zien, maar het is een mix tussen een donkere mosgroen kleur en een bronze oogschaduw.

Met de kleur Cocoa Bear van MakeupGeek blendde ik de kleuren uit in mijn arcadeboog.

makeup look, voorjaars look, lente look, face of the day, inglot oogschaduw, m.a.c soft ochre paintpot, hema wenkbrauwpotlood, inflot square lipstick, p2 the weddingsplanner lipstick, catrice blush, mua undressed palette, felgroene oogschauduw, urban decay dupe

Ik ben dol op eyeliner en vind looks vaak ook niet echt af zonder een mooie wing. Vandaag zette ik mijn eyeliner met essence liquid eyeliner waterproof. Ik begin er steeds beter in te worden om ook zonder een schuin afgesneden kwastje mijn eyeliner te kunnen tekenen. Oefening baart kunst! Op mijn wimpers deed ik een laagje Bad Gal mascara en om de look helemaal af te maken, bracht ik nog wat nep wimpers aan op de buitenste helft van mijn wimperrand.

Mijn wenkbrauwen tekende ik bij as usual met het HEMA wenkbrauwpotloodje in de kleur 10.

Op mijn lippen droeg ik een laagje P2 lipstick in de kleur: The Wedding Planner over een mix van de kleuren 100 en 97 van de square lipsticks van Inglot.

makeup look, voorjaars look, lente look, face of the day, inglot oogschaduw, m.a.c soft ochre paintpot, hema wenkbrauwpotlood, inflot square lipstick, p2 the weddingsplanner lipstick, catrice blush, mua undressed palette, felgroene oogschauduw, urban decay dupe

Benieuwd welke look Griet voor de lente gemaakt heeft? Kijk dan hier om haar post te lezen.

 

16 gedachten over “FOTD: Spring is in the air”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *