Lifestyle

{Follow me around} – It’s My B’Day

monopoly spelen, vintage monopoly, verjaardags plog, plog januari 2015Het is alweer een tijdje geleden dat ik een plog heb gemaakt voor jullie. Een fotodagboekje waarin ik jullie meeneem op een dag in mijn leven. Ik vind het leuk om zo af en toe een stukje van mijn leven met jullie te delen, maar ik ben nooit helemaal tevreden over de vorm waarin. Wat vinden jullie fijn om te kijken? Plogs of vlogs? en dan plogs met twee foto’s naast elkaar of losse foto’s?

Mijn verjaardag begon eigenlijk al op de avond van 12 Januari. Nadat we maaltijdsalades hadden gegeten en waren bijgekletst, maakten mijn vriend en ik het kleed in de huiskamer vrij om daar een potje Monopoly te spelen en wijn te drinken. Dit hielden we uiteindelijk vol, tot bijna aan middernacht. Toen had ik zo’n zere rug van het op de grond zitten, dat we het monopoly geld geteld hebben en op de bank zijn gaan zitten.

Om middernacht kreeg ik al wat cadeautjes. Natuurlijk had ik mijn grote cadeau al voor kerst gehad, maar ik kreeg nog een lekker zacht kussen van de HEMA en een handig tafeltje voor mijn laptop of mijn bord als ik weer eens in bed of op de bank zit te werken.

verjaardag 2015 Céline, plog 2015, verjaardag plog, persoonlijke plog, plog januari 2015

De volgende ochtend kon ik lekker uitslapen. Mijn vriend had de hele dag vrij gevraagd en ik hoefde pas om kwart voor twee op school te zijn. Heerlijk om zo lang te kunnen genieten van je bedje. Om een uur of tien bekeek ik alle reacties op mijn blog, las ik alle felicitaties op facebook, twitter, linkedin, SMS en alle andere sociale media en keek ik lekker wat youtube filmpjes. Ondertussen was mijn vriend naar de winkel om lekker verse broodjes te halen.

verjaardags ontbijtje, verjaardags plog, plog januari 2015

Hmm, verse (volkoren) croissants, warme speltbroodjes en een lekker sapje. Heerlijk zo’n ontbijtje!

look of the day, eye of the day, makeup geek oogschaduw, verjaardags look, verjaardags makeup

Tijd om even lekker te douchen en me op te maken. Ik maakte een look met mijn nieuwe makeup geek oogschaduws. Ik gebruikte vooral de mango en cranberry kleurtjes. Daarna moest ik nog naar college maar omdat het zo hard regende, bracht mijn vriend me even met de auto.

gerbera, bos bloemen, verjaardag bloemen, grote bos bloemen, gekleurde bloemen, verjaardags plog, plog januari 2015

Toen ik om half vier weer thuis kwam, lag en een verjaardagskaart van mijn lieve opa en oma op de mat en kreeg ik deze supergrote bos bloemen van de moeder van mijn vriend. Bloemen brengen een huis echt tot leven. Zo mooi al die kleuren gerbera’s!

zelfgemaakte verjaardagstaart, kladdkaka maken, chocoladetaart, simpele chocoladetaart, zweedse taart

Geen verjaardag zonder taart! Mijn vriend bakte zelf mijn lievelingstaart voor mij. Appeltaart is heel lekker, maar er gaat toch niets boven een lekker stukje Kladdkaka. Wat zoiets als “natte taart” betekent in het Zweeds.

pizza, vegetarische pizza, verjaardag plog, plog januari 2015

Als we het dan toch over ongezonde favorieten hebben: Pizza! We haalden lekker versgemaakte pizza bij de pizzaria vlakbij mijn appartement. Deze vegetarische variant met paprika, ui en champignons is echt heel erg lekker. Onder het pizza eten veranderden we wel drie keer van film, voordat we een film daadwerkelijk uit keken. We begonnen met The bucket list, maar dat vond ik niet zo vrolijk voor een verjaardag. Vervolgens zetten we The girl next door aan maar die was zo slecht dat we ook daar geen zin in hadden. Uiteindelijk viel de keus toch maar op de comedy What to expect when you’re expecting, die ik al gezien had.

slagroom, kladdkaka, kaarsje in taart, verjaardagstaart, zelfgebakken taart, vintage schoteltje, plog verjaardag, plog januari

De kladdkaka is klaar! De consistentie was nog niet helemaal perfect. Van binnen was hij net wat te luchtig voor een goede kladdkaka, maar de korst was wat mij betreft echt perfect gelukt. Zodra we het recept hebben geperfectioneerd, zal ik het natuurlijk met jullie delen. Ik was in ieder geval helemaal blij met mijn mooie kaarsje op de taart.

lezen, the circle, dave eggers, plog januari 2015, plog verjaardag, 21e verjaardag, verjaardag vieren

Nog even lekker een boekje lezen in bed en dan lekker slapen. Welterusten!

12 gedachten over “{Follow me around} – It’s My B’Day”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *