Fashion Lifestyle

Flash Tattoos dè nieuwe trend deze zomer + Winactie!

flash tattoos, flash tattoos met korting, flash tattoos nederland, flash tattoos kopen, flash tattoos review, nep tattoos, plak tattoos, zilver en gouden tattoos, festival trends, trend zomer 2015, fashion inspiration

Ik weet het zeker, Flash tattoo’s worden de nieuwe trend van zomer 2015. Voor degene die nog niet weten wat Flash tattoos zijn: Flash tattoos zijn tijdelijke tattoos in goud en zilver die zijn geïnspireerd op echte, native sieraden. De tattoos waren op het bekende Coachella festival in Amerika al een hele grote hit, maar ook in Nederland gaan we ze dit jaar heel veel zien op festivals.

Flash tattoos breng je gemakkelijk aan met een beetje water en een spons. Eigenlijk net zoals je vroeger van die vet stoere tijdelijke tattoos van bij de kauwgom op deed. Je knipt de tattoo uit, haalt het beschermfolie van de voorkant, legt de tattoo met het plaatje naar beneden op de plek waar je hem wil hebben, dept met een vochtige spons over de achterkant en haalt dan heel voorzichtig het kartonnetje weg. De Flash tattoos blijven tot wel twee weken zitten. Ze zijn dus tijdelijk, maar je kunt er wel langer dan één dag van genieten. Ideaal!

flash tattoos, flash tattoos met korting, flash tattoos nederland, flash tattoos kopen, flash tattoos review, nep tattoos, plak tattoos, zilver en gouden tattoos, festival trends, trend zomer 2015, fashion inspiration

Zelf vind ik de Flash tattoos ontzettend gaaf en heel erg mooi bij een zongebruinde huid. Hoogst waarschijnlijk zullen jullie mij deze zomer dan ook op het strand vinden met een mooie Flash tattoo op mijn pols of rond mijn enkel.

Waar kan ik Flash tattoos kopen?

Op verschillende blogs kwam ik deze vraag tegen. Het is in Nederland nu nog redelijk moeilijk om deze leuke tattoos te vinden, maar gelukkig vond ik een oplossing. Namelijk: flashtattooshop. Op flashtattooshop vind je maar liefst 20 verschillende sets tattoos met in iedere set mooie, inspirerende figuren. Van kettinkjes tot aan veertjes en van vogels tot aan engelenvleugeltjes. Ze hebben het allemaal.

flash tattoos

Willen jullie deze zomer helemaal up to date zijn en ook deze mooie flash tattoos proberen?  Dat kan! Want ik mag maar liefst drie cadeaubonnen van € 10,- euro bij FlashTattooShop weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is mijn blog volgen op Facebook en Bloglovin en een reactie op deze post achter laten.

Eind volgende week maak ik de winnaars bekend, zodat iedereen de tattoos nog voor de zomer is huis heeft. Mocht je nu alvast heel nieuwsgierig zijn naar de Flash tattoos, dan krijgen de eerste 50 lezeressen die een velletje flash tattoo’s bestellen maar liefst 50% korting op hun bestelling met de code: WithoutElephants50 

Dat is nog eens leuk shoppen!

Wat vinden jullie van deze nieuwe trend?

10 gedachten over “Flash Tattoos dè nieuwe trend deze zomer + Winactie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *