Lifestyle

Er even tussenuit

frankrijk vakantie bourgogne

Het grote voordeel van zowel mijn werk als van het schrijven van een thesis? Dat is toch zonder meer het feit dat je beide in principe op iedere plek ter wereld kunt uitvoeren, zolang er maar een internet verbinding is. Afgelopen 10 dagen bracht ik dan ook gezellig met mijn ouders door in Frankrijk. Soms om een glaasje wijn te proeven of te genieten van het heerlijke eten, soms om een rondje hard te lopen door de heuvels en soms ook gewoon om heel hard te werken. Maar dan natuurlijk wel in een hotelbed, met mijn lieve hondje als gezelschap naast me.

michelin eten, inktvis, octopus, avocado, gezond, lekker, eten, vakantie, frankrijk

Ik schreef al eerder dat ik erg druk ben met van alles, hardlopen, werken en mijn thesis en dat bloggen er daardoor nog weleens bij inschiet. Maar hard werken betekend natuurlijk niet dat je verplicht bent om de hele dag achter een bureau te zitten. Erg inspirerend is dat immers niet. Toen mijn ouders mij dus vroegen of ik misschien zin had om voor een paar dagen mee naar Frankrijk te gaan, hoefde ik daar niet heel erg lang over na te denken.

vakantie frankrijk, bourgogne, thesis bachelor schrijven in het buitenland

’s ochtends een rondje hardlopen met mijn hondje, ’s avonds gezellig mee uit eten en tussendoor hard werken aan mijn bachelor scriptie. Wat een ontzettend luxe leventje is dat eigenlijk. Na 10 dagen heb ik mijn dosis vitamine-D weer goed bijgevuld en ben ik ook weer een stuk verder met al het werk dat nog moest gebeuren.

vakantie frankrijk, bourgogne, thesis bachelor schrijven in het buitenland

Wat ik eigenlijk allemaal uitspook met mijn thesis is nog heel even een geheimpje. Ik kan jullie alvast verklappen dat ik een tijd terug al een tip van de sluier had gegeven en ik kan ook zeggen dat jullie zeer binnenkort meer zullen weten over het project dat ik voor mijn thesis uitvoer. Hoewel het een erg groot en wild project is, moet ik mijn thesis volgende maand al klaar hebben. Ik kan er dus niet meer omheen, dit project moet werkelijkheid worden. Deze week zal ik er de aller laatste hand aan leggen en dan moet alles worden ingevuld en geregeld. Zo spannend!

franse kaas, michelin, geitenkaas, baune

Deze tijd voor de zomervakantie is altijd druk. Of je nu je examens aan het maken bent of je eindscriptie aan het schrijven bent. Iedereen is druk in deze periode. Pak daarom je leerboeken of je laptop op en ga lekker in de tuin zitten werken, bij je opa en oma of misschien wel ergens in een hutje op de hei. Verandering van spijs doet eten en dat geldt ook zeker voor je werkomgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *