Lifestyle

Enercup update: Dè bikini

bikini voor wedstrijden, enercup bikini, bikini voor krachttraining, bikini fitness

Zoals iedere vrijdag schrijft Jessica ook vandaag weer een verhaal over sport, voeding en het als meisje overleven in de krachttrainingshoek van de sportschool.
Aah ik vind het zo spannend, aanstaande zondag heb ik namelijk nog maar 8 weken te gaan! En dat betekent niet alleen dat de laatste 2 maanden nu zijn aangebroken, dat betekent ook dat ik mijn bikini heb besteld!

Bikini besteld?

Ja, bikini besteld. Bij een bikini fitness wedstrijd hoort namelijk ook een speciale bikini. De bikini wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, je kunt kiezen uit duizend kleuren, speciale stoffen, wat voor bandjes je erop wilt, hoe het broekje gesneden moet worden en natuurlijk: hoeveel bling bling erop komt. Je wilt natuurlijk wel dat je opvalt op het podium!

Waar bestel je zo’n bikini dan?

Helaas zijn bikini fitness bikini’s niet bij de hünkemoller of livera te koop, je zult er een stukje voor moeten reizen. Bekende verkooppunten in Nederland zijn Body and Fashion in Den Haag en Deli Wear in Den Helder. Ik besloot echter nog een stapje verder te gaan en laat mijn bikini maken in Australië! Door de dames van Glam Fit Bikinis. Vergis je niet in de prijzen, ze beginnen bij 100 euro, maar met een speciaal stofje en heel veel steentjes zit je ook zo op 600 euro.

enercup bikini, fitness bikini, bikini fitness bikini, sport bikini, waar bikini kopen krachttraining, bikini samenstellen

Mijn bikini

Mijn bikini houd ik nog een klein geheimpje tot 4 oktober. Misschien dat ik te zijner tijd wel een een zwart wit foto op mijn instagram zal plaatsen. Wat ik wel kan verklappen is dat ik een van bovenstaande kleuren heb gekozen.

Kun jij raden welke kleur ik heb gekozen? Voor wat voor een kleur zou je zelf gaan?

Jessica

*Foto van Glam Fit Bikini’s

3 gedachten over “Enercup update: Dè bikini”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *