Enercup Diary: De laatste week

Geplaatst op

enercup de laatste week, fitgirl, sexy fitspo

Zoals iedere vrijdag schrijft Jessica ook vandaag weer een verhaal over sport, voeding en het als meisje overleven in de krachttrainingshoek van de sportschool.

De laatste week: peakweek. Nog 6 dagen te gaan, nog 5, nog 4, nog 3.. Hoe vergaat het me? Ik hield speciaal voor jullie een dagboekje bij!

Maandag

enercup de laatste week, fitgirl, sexy fitspoIk voelde me gisteren al niet zo fijn, maar vandaag is het echt duidelijk: verkouden. Na 1.5 uur met het OV van mijn vriend naar huis, besluit ik dat het beter is dat ik vandaag in bed doorbreng. De Albert Heijn vereer ik nog wel met een bezoekje, eten zal ik toch echt moeten en vooral het drinken is deze week belangrijk! Ik werk in bed aan een project voor school, zoek spullen bij elkaar die mee moeten naar de Enercup en kom er alleen uit om eten te koken en mijn poseerroutine te oefenen. Neusspray, zakdoekjes, thee en vitamine C zijn mijn vrienden vandaag! En omdat slapen ook goed schijnt te helpen kruip ik om 21.00 uur al in bed.

Dinsdag

enercup de laatste week, fitgirl, sexy fitspo

De wekker gaat om 07.00 uur en ondanks dat ik om 21.00 uur naar bed ging, ben ik toch nog moe. Hoe dat komt? De halve nacht wakker gelegen omdat mijn neus potdicht zat. Dit was niet waar ik op zat te wachten in de laatste week voor de wedstrijd! Ik begin de dag met een skypesessie met mijn coach, we nemen mijn poseerroutine nog een door en praten over mijn plannen voor na de wedstrijd. Ik mag al vrij snel weer op gaan bouwen naar bulk macros, ik krijg al honger als ik eraan denk. Om 09.00 uur sta ik in de sportschool, na een zware training en een goede cardiosessie ben ik blij als ik thuis onder de douche stap. De middag breng ik op de universiteit door, ons onderzoek moet over twee weken al gepresenteerd worden en dus knallen we even door. ’s Avonds stort ik in (stomme verkoudheid) en kruip dan maar met Topchef, mijn bakje kwark en thee in bed.

Woensdag

enercup de laatste week, fitgirl, sexy fitspo

Hallo woensdag! Wat heb ik heerlijk geslapen vannacht en oh wat vind ik het spannend, nog maar 4 dagen te gaan! Ik begin de dag op de uni en ondanks dat het verschrikkelijk koud is buiten vind ik het heerlijk op de fiets, de zon schijnt op mijn gezicht en wat word ik daar gelukkig van. Ik worstel me door excel heen en bedenk me dat ik na dit vak echt nooit meer iets met economics of agriculture te maken wil hebben. Wat een verschrikking. Na een snelle lunch is het tijd voor de laatste normale training van deze week, ik heb het zwaar en ben blij als de krachttraining erop zit. Ik ontdek dat ik wifi heb in de sportschool en kijk ‘Sophie In De Kreukels’ via BNN, de tijd vliegt voorbij en zo is mijn laatste cardiosessie ook een feit. ’s Middags krijg ik de zenuwen, ik pak mijn koffer verder in, maak 100 lijstjes met dingen die ik niet moet vergeten, maak mijn kamer schoon, bereid wat maaltijden voor én besef me dat ik minder last heb van mijn verkoudheid. Hopelijk voor zondag beter!

Donderdag

enercup de laatste week, fitgirl, sexy fitspo, Jessica van der Stoel

De laatste flushdag is aangebroken, morgen is het dan eindelijk tijd voor de depletietraining en het carbloaden! Ik voel me moe en besluit vandaag zo min mogelijk te doen. De laatste dingen prop ik in mijn koffer(ik had verwacht veel mee te nemen, maar toch is het nog meer dan verwacht), ik bereid mijn maaltijden voor morgen(koolhydraten, hoera!), oefen nog een klein beetje op het poseren(dit kan ik inmiddels dromen) en draai wat wasjes(kan ik schone kleren aan als ik terug ben, wel fijn misschien). ’s Middags hebben we nog een gesprek over de voortgang van ons project, maar daarna bingewatch ik ‘Heel Holland Bakt’, in bed wel te verstaan. Mijn avondeten eet ik op het balkon, jeetje wat is dit weer fijn! Ik schrijf deze blog en vertrek daarna naar Zutphen, vanwaar ik morgen naar Hoogeveen zal reizen. Vanavond ‘Expeditie Robinson’ en dan heel erg op tijd slapen, 3 nachtjes!

Jullie lezen dit op vrijdag en dat betekent dat de wedstrijd al over 2 nachtjes is! Live updates volg je op snapchat en instagram @jlvanderstoel !

Jessica

x-Céline

Laat een reactie achter