Ik ga NIET op reis en neem mee

Geplaatst op

vakantie in nederland, vakantie interieur, ik ga niet op vakantie, interieur inspiratie voor de vakantie, leuke dingen om te doen in de zomervakantie

Heb je helemaal genoeg van mijn reisverhalen? Blijf je deze zomer thuis en ga je lekker in Nederland genieten van je vrije dagen? Dat is natuurlijk ook hartstikke leuk! Vandaag een aantal items die deze zomervakantie niet kunnen ontbreken in je zomer huisje. Want ook in Nederland kan de zomervakantie onvergetelijk zijn.

# Misschien geen dure kunst uit musea van over de hele wereld, maar we halen de kunst gewoon zelf in huis! Wat denk je van deze enorme witte, porseleinen peer? Hoe gaaf is dat in huis? Dan heb je thuis instantly een mini museumpje.

# Om dingen te ontdekken die je eigenlijk nog nooit eerder ontdekt had. Het avontuur zit in een klein hoekje. Deze vintage verrekijker staat ook gewoon heel leuk op een plank in de kast, voor het geval je wat minder avontuurlijk bent aangelegd.

# Eindelijk is de tijd van het jaar aangebroken dat je urenlang buiten kunt zitten. Deze schattige lampionnetjes laden op gedurende de dag en gaan aan zodra het donker wordt. Zo kan je nog langer genieten van je terras of balkon. Kijken naar de zonsondergang, cocktails drinken en naar de fluitende vogels luisteren. Heerlijk!

# Dit kleurrijke coffeetable book van Mario Testino maakt de woonkamer nog vrolijker, gezelliger en zomerser. Inspiratie krijg je genoeg van de prachtige foto’s.

# Hoe leuk is deze weegschaal van Bloomingville? Het is nu vakantie, dus alle tijd om lekker te bakken. Dan heb ik het wel over de verstandige manier van bakken. Dus niet in de zon, maar in de oven. Ik krijg er in ieder geval spontaan zin in als ik deze weegschaal zie staan.

# De mooie strakke wakeup light zorgt er voor dat je lekker iedere ochtend uit kunt slapen en daarna heel rustig wakker wordt van een steeds feller wordend licht in plaats van van een harde wekker.

# En als we dan niet naar de natuur toe kunnen, halen we gewoon een beetje extra natuur in huis. Niet alleen leuk voor in de kamer, maar ook voor op het terras of op het balkon.

Blijven jullie deze zomer thuis? en wat ga je dan allemaal doen?
$

x-Céline
 • Die weegschaal vind ik ook wel erg leuk!

  Reageer
 • Leuk dat wake-up licht en die weegschaal! :-)

  Reageer
  • Zo’n wake up licht lijkt mij zoveel fijner wakker worden dan met een gewonen wekker.

   Reageer
 • Inge:

  Die weegschaal is erg leuk zeg! Zou hem dan alleen wel in een andere kleur willen.

  Reageer
  • Hij is er ook nog in een mint kleurtje. Die vind ik ook wel heel erg leuk.

   Reageer
 • Deze zomer ga ik ook niet op vakantie. Ik heb namelijk samen met mijn vriend een huis gekocht, dus het geld is wel op zeg maar haha (nadat we heb hebben ingericht etc.)! Maar dat is ook super leuk, dus mij hoor je verder ook niet klagen.

  Reageer
  • Oewh, gefeliciteerd! Misschien zie je nog wat leuke accessoires in deze post ;)

   Reageer
 • Caro:

  Geweldige weegschaal, en met zo’n wake-up light wakker worden lijkt me echt heerlijk! Helaas nog een paar weekjes school en dan echt vakantie, hmm

  Reageer
 • Dina:

  De weegschaal is zo leuk!

  Reageer
  • Jahe? Ik krijg helemaal zin om lekkere dingen te gaan bakken.

   Reageer
 • Wat een leuk artikel, dat is eens een keertje wat anders dan het gebruikelijke ‘ik ga op vakantie en ik neem mee’ haha! Leuke spullen trouwens, vooral die weegschaal is echt super! Ik ga deze zomervakantie 6 weken lang in Dinseyland Parijs werken :).

  Reageer
  • Oewh, dat lijkt me een hele gave ervaring. Ik ben nog nooit in Disneyland geweest, maar ik wil er nog wel graag een keertje heen.

   Reageer
 • Super leuk artikel! Ik irriteer me inderdaad aan al die artikelen haha. Gewoonweg omdat ik niet op vakantie kan :(

  Reageer
  • Thuis blijven maakt de vakantie niet minder leuk ;)

   Reageer

Laat een reactie achter