Fashion Lifestyle

Zomerkleding wishlist

zomer wishlist, wishlist zomerkleding, leuke kleding zomervakantie, mooie kleding zomer, mee op zomervakantie, H&M zomer 2015, voorjaar, ray ban erika, nike air force laag wit

Ik heb zo ongelooflijk veel zin in alle reizen die ik komende zomer ga maken! Behalve dat ik alles al zoveel mogelijk probeer te plannen en te regelen voor de reis, ben ik ook al heel erg aan het nadenken over wat ik aan kleding allemaal zal meenemen.

Tijdens het nadenken, kom je natuurlijk allemaal veel te leuke dingen tegen. Ik vind de zomercollecties zo ontzettend leuk dit jaar! Vooral bij H&M word ik helemaal happy.

Omdat jullie vast ook nog niet genoeg kleding in jullie kasten hebben liggen (ahum) vond ik het leuk om mijn wishlist te delen.

zomer wishlist, wishlist zomerkleding, leuke kleding zomervakantie, mooie kleding zomer, mee op zomervakantie

Vrijwel alle items in deze collage zijn van H&M. Alleen de witte Nike air force sneakers en de Ray Ban Erika zonnebril zijn hier niet vandaan. Voor de zomer ga ik voor comfortabel zonder de hele tijd in mijn joggingbroek rond te lopen. Zo vind ik de broek met palmprint heel erg gaaf. Hij kleed net iets meer aan dan een korte broek, maar is toch nog lekker luchtig voor als het heel erg warm is. Overdag zou ik hem combineren met een simpel basic shirt of een losvallende, witte blouse. Als het ‘s avonds dan afkoelt, trek je er gewoon een fijn vest bij aan.

Het jurkje heeft een heel simpel model, maar vind ik heel erg leuk door de oranje zebraprint. Ook over dit jurkje kan je een vest dragen als het net even wat te koud is, maar ook zonder is hij heel erg leuk. Ook is zo’n simpel model jurk super goed te combineren met zowel sandaaltjes als sneakers.

De grote flaphoed wil ik nog graag hebben voor in Portugal. Meestal vind ik hoeden mij niet zo heel leuk staan, maar deze gaat eigenlijk nog wel. Verder lijkt het mij gewoon handig om iets te hebben wat je gezicht en nek een beetje in de schaduw houdt.

De katoenen, grijze kokerrok ziet er heel erg comfortabel uit. Ik weet niet of zo’n rok mij zou staan, omdat ik redelijk kort ben. Maar gaaf vind ik hem wel.

Als laatste deze geweldige koraalkleurige lange rok. Jammer genoeg is deze kleur al uitverkocht op de website van H&M :( Misschien dat ik hem nog ergens in een winkel ga vinden, maar eigenlijk ben ik bang dat ik het met het plaatje moet gaan doen. Leuk is hij in ieder geval wel!

Welk item vinden jullie het leukst?

14 thoughts on “Zomerkleding wishlist”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *