Interior

Win een Yankee Candle herfst pakket

yankee candle winactie, win, yankee candle, yankee candle herfstgeuren, waxmelts, herfst, honey glow, berrylicious, wild fig, amber moon, cranberry pear
De ene winactie is nog niet afgelopen of ik begin al aan een nieuwe. Afgelopen week schreef ik, hoe blij ik was met mijn nieuwe Yankee Candle Berrylicious kaars. In dat artikel vermeldde ik ook al even dat er een erg leuke Yankee Candle winactie aan zat te komen.

In samenwerking met Yankee Plaza mag ik namelijk een heel leuk herfst setje weggeven. In dit setje zitten maar liefst vijf waxmelts in de nieuwste herfstgeuren.

Ik krijg helemaal zin in de herfst als ik deze lekkere waxmelts ruik. Het parfum van alle tarts is lekker warm met hier en daar wat fruitigs. Echte geuren om je huis naar de herfst te laten ruiken. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op Yankee Candle. In het najaar brandt er dan ook altijd wel een Yankee Candle kaars of tart ergens bij mij in huis. De luxe uitstraling van Yankee Candle in combinatie met de geweldige kwaliteit, daar kan voor mij geen ander kaarsenmerk tegenop. Daarom vindt ik het extra leuk dat ik mijn Yankee Candle liefde nu met jullie kan delen.

Wil jij dit mooie Yankee Candle pakket winnen met daarin:

 • Yankee Candle Waxmelt- Cranberry Pear
 • Yankee Candle Waxmelt- Honey Glow
 • Yankee Candle Waxmelt- Amber Moon
 • Yankee Candle Waxmelt- Berrylicious
 • Yankee Candle Waxmelt- Wild Fig

Volg dan mijn blog op bloglovin en like dit bericht. Laat een reactie achter, waarbij je een geldig email adres invult. Volg ook Yankee Plaza op Instagram.
Natuurlijk mag je ook mij nog op instagram volgen, maar dat is niet verplicht.

Op 30 November 12:00 uur ‘s middags, zal ik de winactie sluiten en een winnaar trekken.

34 thoughts on “Win een Yankee Candle herfst pakket”

 1. Ahw wat een gave winactie !
  Ik doe graag mee :) , wou zojuist al yankee candle bestellen maar toen ik dit zag dacht ik laat ik dit kansje ook maar wagen….
  Because you never know ..?… En ze zijn zo lekker voor de herfst/ winter , niet te weerstaan haha
  Ik volgde je al op bloglovin (maaikexxlove) en volg jouw nu ook op insta en yankeeplaza volgde ik ook al ;) (ook maaikexxlove)

  Liefs,
  Maaike

 2. Wauw, wat een onwijs leuke winactie heb je voor ons weten te scoren! Ik volgde je natuurlijk al op Bloglovin – goed teken! – en heb het artikel geliked. Yankeeplaza ben ik meteen gaan volgen op Instagram. Wat een heerljike geuren geef je weg, Amber Moon lijkt me echt super fijn voor een cosy avond op de bank. Heel veel succes iedereen en geniet van jullie zondag. Liefs, Denise <3

 3. Aaah! Ik hou zoveel van Yankee Candle. De geuren zijn echt geweldig en zoals je al zei is de kwaliteit van Yankee Candle is echt super! Ik doe super graag mee :)

 4. Ik wil heel graag een kansje wagen! Heb al zoveel over Yankee Candle gehoord maar nog nooit zelf kunnen testen, zou leuk zijn met kerst een typische wintergeur in huis te hebben :) Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel een hartje gegeven. Ik volgde je ook al op IG en Yankee Plaza ben ik ook gaan volgen.

  Veel succes iedereen!

 5. Hi Céline! Wat heb je een ontzettend leuke blog. Ik vond je blog zojuist doordat je me bent gaan volgen op Instagram. Bedankt daarvoor, want wat een leuke artikelen schrijf je! Ik heb je dus meteen toegevoegd aan mijn Bloglovin’ lijstje en ook op Instagram ben ik je gaan volgen. Tijdens het bekijken van je artikelen stuitte ik op deze winactie, en ik MOEST hier gewoon even op reageren. Ik ben echt GEK op geurkaarsen en die van Yankee Candle zijn overduidelijk mijn favoriet! Zoveel heerlijke geuren en geweldige special editions voor de feestdagen en dergelijke. Ik waag dan ook graag een kansje.. want ja, wie niet waagt wie niet wint, toch? Nogmaals, hele leuke blog en ik scroll nog even vrolijk verder door je artikelen! :-)

 6. Hello! Ik volg je blog nog maar (heeel) kort, maar ik vind dat je leuk schrijft. Ik heb een zwak voor interieur, dus lees die posts graag haha. Tijdens het lezen kwam deze winactie tegen en ben gek op Yankee Candle dus ik doe graag mee! Fingers crossed!

  Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *