Lifestyle

Van deze leuke dingen krijg ik nòg meer zin in kerst

houten kerstboompjes, local sunday market, local sunday market enschede, kerstboom modern, zwart witte kerstboompjes, zwart wit kerstboom versiering, decoratie

Sinds ik terug ben uit Lapland, heb ik ontzettend veel zin in kerstmis. Dat heb ik pas zo’n honderd keer gezegd de afgelopen weken, maar iedere keer kom ik weer nieuwe leuke dingen tegen die mij alleen nog maar meer zin in kerst geven. Deze vier dingen kon ik jullie echt niet onthouden. Als je nog geen zin in kerstmis had, dan krijg je het nu wel.

Adventskalenders

bomb cosmetics adventkalender, leuke adventskalender, leuke kerstdingen, zin in kerst

Het lijkt wel of steeds meer merken met een adventskalender komen. Vroeger hadden mijn zusje en ik altijd een adventskalender met achter ieder hokje een plaatje met een kerstthema. Ooit kregen we een adventskalender met iedere dag een klein setje om sieraden mee te maken. Dat was de leukste adventskalender die ik ooit had gehad. Ondertussen wordt ik vooral heel erg blij van de adventskalenders met heerlijke winterse verzorgingsproducten, luxe makeup of fijne dingen voor in huis. De leuke adventskalenders zijn er dit jaar veel teveel om even op te noemen. Ik heb mijn favoriet al gekozen en ik kan alvast verklappen dat daarvan volgende week een review online zal komen. Zouden jullie het daarnaast ook nog leuk vinden om een blogpost te lezen over alle verschillende kalenders die dit jaar verkrijgbaar zijn? Een beetje zoals ik vorig jaar ook heb gedaan?

Theedoek

zeemankersttheedoeken, leuke kerstdingen, zin in kerst, theedoeken zeeman, zwart wit theedoeken, zwart wit interieur items, goedkoop
Soms ben ik echt een huismiep. Wie wordt er nou weer blij van theedoeken? Nou ik, toen ik deze superleuke kerst theedoeken zag bij Zeeman. Ja, bij Zeeman! Vooral de theedoek met zwart witte tekst vind ik heel erg gaaf. Ook hebben ze bij Zeeman super leuke microvezeldoekjes in een pakje van vijf met wit met zwarte stippen en een ander zwart wit geometrisch patroon. Ik ga mijn kerstsok vast aan de niet bestaande kachel hangen, want hier word ik heel gelukkig van. De theedoeken kosten € 1.49 per stuk en de microvezeldoeken kosten € 1.99 per 5.

Nespresso

nespresso special kerst 2015, holiday limited edition, vanilla cardemum, kardemom

Jullie weten allemaal hoe dol ik ben op mijn Nespresso apparaat die ik vorig jaar kocht, waardoor ik spontaan koffie ging drinken. Net zoals ieder jaar komt Nespresso ook dit jaar weer met drie speciale koffiesmaken, speciaal voor de feestdagen. Hoewel dit doorgaans niet mijn favoriete Nespresso varianten zijn, kan ik het toch nooit laten om ze allemaal te willen proberen. Dit jaar zijn de smaken: Ciocco Ginger, Vanilla Amaretti en Vanilla Cardamom. Vooral naar die laatste ben ik ontzettend benieuwd. In Nederland gebruiken we Kardemom niet heel vaak in gerechten, maar in Scandinavië zit Kardemumma werkelijk overal in verwerkt. Ik ben dan ook heel benieuwd of deze kerstkoffie mij een Scandinavië beleving kan geven.

Lush

lush kerst 2015, zin in kerst, feestdagen 2015, leuke kerst dingen

Lush is altijd al heel erg fijn, maar met kerst wordt ik altijd nog net een beetje wilder van het heerlijke bad assortiment. Producten met geurnoten van warm rood fruit en kruidige kaneel, kan je me altijd al heel erg blij mee maken. Heel misschien heb ik wel speciaal voor Lush mijn terugreis vanuit Finland een paar dagen eerder gepland en heb ik speciaal voor Lush een hotel gezocht met een bad in de kamer. Who knows? I do. Blij word ik in ieder geval zeker van alle fijne nieuwe kerstproducten die Lush dit jaar weer in de schappen heeft liggen.

Van welke producten of feestdagen collecties krijgen jullie super veel zin in kerst? Laat het me weten, ik wil ze allemaal bekijken!

11 thoughts on “Van deze leuke dingen krijg ik nòg meer zin in kerst”

    1. Ik heb ook geen bad in Enschede en ook geen LUSH in de buurt. Dat was ook precies de reden dat ik een extra nachtje Stockholm boekte voor mijn terugreis naar Nederland. Lekker een hotelkamer met een bad en een LUSH winkel om de hoek :)

    1. Ja! Dat is inderdaad een adventskalender met iedere dag een ander mini zeepje. Hij is van Bomb Cosmetics. Ik heb helaas ook geen bad. Melvin en ik hebben de traditie om zodra we in een hotel komen met en bad, de dichtstbijzijnde LUSH op te zoeken en lekker wat badproducten in te slaan. Mochten we ook ooit samen een huis kopen, dan is een bad echt een grote wens. Alleen maar voor LUSH :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *