Lifestyle

Uitnodiging: Mijn verjaardag en meeten met andere bloggers

uitnodiging, blogger high tea, winactie, winnen, without elephants meeting, blogger meeting, verjaardagsfeestje, Céline

Al drie jaar loop ik met het idee om een hele bijzondere High Tea te organiseren voor mijn verjaardag. Het lijkt mij namelijk ontzettend leuk om mijn trouwste bezoeksters ook eens in het echt te ontmoeten.

Als je goed had opgelet de laatste weken, wist je al dat ik ergens mee bezig was. Dat geheime projectje kan ik nu dus bekend maken. Ik organiseer een Blogger High Tea voor blogvriendinnen, inspirerende bloggers en mijn trouwste bezoekers. Op 16 Januari is het zover en nodig ik een aantal mensen uit om gezellig bij mij thuis te komen. Het zal dan ook geen groot en spectaculair feest worden, maar een gezellige en kleinschalige High Tea, waarbij je echt even de tijd zult hebben om elkaar te leren kennen. Natuurlijk is dit ook het ideale moment om alle vragen die je over bloggen hebt, te vragen aan andere bloggers.

Het lijkt mij ontzettend gezellig om op zo’n laagdrempelige manier samen te zijn met mijn collega bloggers en heb er ook heel veel zin in. Hoewel de uitnodigingen de deur al uit zijn, heb ik nog één hele speciale uitnodiging over gehouden. Deze uitnodiging is bestemd voor één van jullie.

Wil jij bij deze High Tea aanwezig zijn? en kan je vrijdagmiddag 16 januari vrij maken om samen met mij mijn verjaardag te vieren? Laat dan een reactie achter op dit bericht waarin je mij verteld waarom het je zo leuk lijkt om hierbij aanwezig te zijn. Zorg er daarbij wel voor, dat je mij ook volgt op bloglovin en dit bericht liked. Bovendien moet je op minimaal 2 posts een reactie hebben achtergelaten om kans te maken op dit laatste kaartje. (Je mag ook nu nog snel ergens een reactie plaatsen hoor)

Volgende week zondag maak ik bekend wie de gelukkige winnaar is van deze aller laatste uitnodiging.

Het lijkt mij heel erg leuk om jullie in het echt te gaan ontmoeten. Dus tot 16 Januari!

3 thoughts on “Uitnodiging: Mijn verjaardag en meeten met andere bloggers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *