Lifestyle

Thoughts lately #6 Knutselen, omfietsen en verse eieren

favorieten november, oktober, knutselen, thoughts lately, lijstje, blog, lifestyle, clipper thee, herfst, IKEA, opbergdoos, bloemen, flying tiger draadmand, eames stoelen

Het is alweer 12 weken geleden dat ik deze thoughts lately serie begon. Dat zijn dus al drie maanden, een kwart jaar voorbij!!! Deze weken genoot ik van het eind van de eerste module, fietste ik een beetje rond en knutselde ik er op los.

Loving

Dat ik mijn eerste module dit jaar helemaal gehaald heb!!! en dat ons project voor volgende module ook is goedgekeurd. YAY!

Reading

Ik ben nog steeds niet in een nieuw boek begonnen. Foei Céline! Wel lees ik iedere week de Flow Weekly. Als ik het nieuwe nummer op woensdag in de brievenbus krijg, bewaar ik hem lekker tot vrijdag avond. Flow weekly lezen is de ideale manier om het weekend te beginnen.

Drinking

Nog steeds een heleboel thee. Net als twee weken terug ben ik nog steeds dol op de Clipper Blackcurrant thee. Ook ben ik weer een aantal nieuwe Simon Lévelt theesoorten aan het proberen. Momenteel klotst mijn buik dus van de thee.

Listening

Ik heb niet naar één bijzonder iets geluisterd de afgelopen weken. Ik heb voor het eerst weer Sinterklaas fm aangezet, naar de nieuwe CD van Matt Simons geluisterd en verder heb ik niet zo veel muziek aan gehad.

Watching

New Girl! Alle seizoenen die op Netflix staan heb ik ondertussen uitgekeken. Wat een idioot programma is het toch. Hoewel ik het eerst niet zo heel leuk vond, heb ik ervan leren houden. Nu lig ik werkelijk om iedere aflevering helemaal dubbel. Heerlijk om zo hard te kunnen lachen om een serie.

Thinking

Dat oranje pieten op het dak niet gaan werken. Dan kan je net zo goed meteen met een zwaailicht op je hoofd over het dak gaan wandelen; Hallo politie! Haal me van het dak af zodat ik geen cadeautjes kan bezorgen!!!

Liking

De nieuwe fietsroute naar de Universiteit die ik ontdekte. Toen ik laatst een beetje aan de late kant was, besloot ik random achter een jongen aan te fietsen die leek te weten wat hij aan het doen was. ( Niet heel erg logisch als je haast hebt, maar ik leef graag volgens het: Heb je haast, fiets dan nog een blokje om principe.) Nadat de jongen zijn bestemming bereikt had, fietste ik door, richting waar ik dacht dat de Universiteit moest zijn. Zo ontdekte ik een nieuwe route naar de Uni, met een heel leuk boerderijtje langs de route met allerlei verse groenten, vlees en eieren, versgebakken brood uit eigen houtoven en nog wat fijne streekproducten.

Needing

Ik moet een lijstje voor Sinterklaas gaan schrijven. Komend weekend komt hij al aan!

Enjoying

Knutselen. Ik weet niet waar ik last van heb, maar ik ben helemaal in een knutselbui. De afgelopen dagen had ik een lang weekend en ik heb hele dagen zitten knutselen. Er zitten nog zoveel ideeën in mijn hoofd, maar alles neemt zoveel tijd in beslag! Soms zit ik wel twee volle dagen aan iets te werken voordat het af is. Op zich niet vervelend, maar ik heb het liever in één dag af zodat ik het meteen de volgende dag met jullie kan delen.

Wat was jouw beste ontdekking de afgelopen weken?

7 thoughts on “Thoughts lately #6 Knutselen, omfietsen en verse eieren”

  1. Jaa ik ben ook helemaal verslaafd aan thee, ik kan niet meer zonder whaha! En heerlijk toch om lekker te knutselen! Ik vind het zo lekker om creatief bezig te zijn! En dan heb je weer leuke dingetjes om op je blog te posten!
    Liefs, Tessa

  2. Heerlijk dat je het ritme van de studie goed te pakken hebt. Ik verheug me ook op jouw volgende module ;-) zelf houd ik er ook van om de leuke weggetjes te volgen, zo ontdek je nog eens wat. Maar ik geloof niet dat ik dat zou doen als ik al bijna te laat ben…
    Hier hebben we geknutseld voor St. maarten: lampion en pompoenen voor bij de deur. Het was erg leuk gisteren. Ben benieuwd naar jouw DIY

  3. Fijn, dat de module succesvol afgesloten is en dat ook het project goedgekeurd is. Had je tijd om wat creatiefs te doen. Mijn DIY is het naaien van een “jurkje” en het inrijden van mijn nieuwe e-bike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *