Lifestyle

The Love List: Nog 4 weken tot de enercup

crockpot, enercupZoals iedere vrijdag schrijft Jessica ook vandaag weer een verhaal over sport, voeding en het als meisje overleven in de krachttrainingshoek van de sportschool.

Nog 4 weken, wat vliegt de tijd! De afgelopen weken heb ik een hoop dingen ontdekt die mijn leven net een stukje leuker of makkelijker maken en die wil ik graag met je delen. Want als ik met al mijn wedstrijdprep moodswings er blij van word, dan word jij dat al helemaal!

Läkerol

Deze Zweedse snoepjes zijn mijn redder in nood. Soms kom ik gewoon om van de zoete trek en zelfs van fruit heb je wel eens genoeg gehad. Läkerol salmiak pastilles smaken naar drop en omdat ze gezoet zijn met stevia(en niet met suiker) zijn ze wat gunstiger voor mijn kcal.

Snapchat

Snapchat werd al uitgebracht in 2011, maar in het afgelopen jaar heeft het een grote groei doorgemaakt. We zijn allemaal al gek op het delen van foto’s via Instagram, maar Snapchat maakt dit nog makkelijker. Voordeel? De foto’s kunnen maar een paar seconden bekeken worden. Leuk om je favo celebs en bloggers te volgen. En mij natuurlijk @jlvanderstoel

crockpot rood, red, slowcooker

Slowcooker

Sabine(van OhMyFoodness) volg ik al een aantal jaar. Telkens weer plaatst ze recepten uit de slowcooker die er héérlijk uit zien en steeds nam ik me voor om er ook eentje te kopen. Vorige week deed ik dat dan ook eindelijk en dit weekend maakte ik er al een heerlijke knoflookkip in. Het ideale van een slowcooker is dat je hem ’s ochtends aanzet en als je ’s avonds thuiskomt is je eten klaar! Geen bakje opwarmen in de magnetron, maar een verse maaltijd. Oh en je schijnt er ook brood in te kunnen bakken!

Post competition box

Een post competition box? Ik hoor je hersenen kraken. In een post competition box verzamel je alle dingen die je na je wedstrijd graag zou willen eten. Momenteel heb ik nog een schattig doosje met double stuffed oreo’s(gekocht op Aruba) en een kg pot Nutella(meegenomen uit Frankrijk). Maar natuurlijk moeten daar ook nog hartige snacks in en milka oreo en tony’s en ben and jerry’s en en en …

Wat zou er in jouw post competition box zitten? 

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *