Beauty

Sunday Pampering | Essie Blanc

essie blanc, pampering sunday, clipper witte thee, swatches en review essie blanc, witte nagellak, fijne witte nagellak, dekkend, mooi

De tijd dat ik mijn nagels iedere week versierde met groene en blauwe nagellak en de meest bijzondere nailarts, is al weer een hele tijd achter mij. Ik houd het nu graag bij wat klassiekere nagels in rood, roze of nude kleuren. Witte nagellak valt eigenlijk niet helemaal binnen deze categorieën, maar toch ben ik er dol op.

Witte nagellak vind ik prachtig voor in de herfst of winter. Het is neutraal, maar toch oogt het wat creatiever en expressiever dan andere neutrale nagellak tinten. Ik snap daarom ook niet zo goed waarom ik tot voor kort eigenlijk nog helemaal geen witte nagellak in mijn stash had.

Toen ik op internet super mooie swatches voorbij zag komen van de witte nagellak in de O.P.I Infinite shine collectie, besloot ik dat het tijd was om mijn nagellak collectie uit te breiden met dit prachtige lakje. Maar, zoals mij altijd overkomt als ik met een doel naar de winkel ga, was precies deze kleur niet meer te verkrijgen.essie blanc, pampering sunday, clipper witte thee, swatches en review essie blanc, witte nagellak, fijne witte nagellak, dekkend, mooiUiteindelijk koos ik toen voor Blanc van Essie, wat overigens ook beter aansloot op mijn afspraak met mezelf dat ik alleen nog maar lakjes van Essie mag kopen.

Heerlijk om op een vrije zondag een grote kop thee te maken, mijn laptop open te klappen voor een fijne serie en dan mijn nagels even lekker te verwennen. Zo heb ik op zondag een fijn momentje voor mezelf en zien mijn handen er doordeweeks weer netjes verzorgd uit. Je handen blijven toch je visitekaartje en bovendien voel ik mij altijd een stuk zelfverzekerder en daarmee productiever als mijn nagels netjes gelakt zijn.

Ik moest drie laagjes Essie Blanc aanbrengen om hem mooi egaal en goed dekkend  te krijgen. De nagellak droogt super snel en blijft lang zitten, zoals eigenlijk altijd het geval is bij Essie lakjes.

Welke beauty rituelen doe jij graag in het weekend?

14 thoughts on “Sunday Pampering | Essie Blanc”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *