Beauty

Review: Kruidvat bruin zonder zon Notenmelk

Kruidvat, notenmelk, bruiner, zelfbruiner, selftan, bruin zonder zon

Nu de korte broekjes weer uit de kast komen, willen we eigenlijk allemaal instant mooie bruine benen. Uren bakken in de zon is er niet meer bij. We weten immers allemaal dat dit slecht voor je is. Een spray- tan L.A style zou een uitweg kunnen zijn, alleen is dit vaak nog best prijzig. Hoe we dan aan een mooie zomerse bruine tint kunnen maken, zonder gelijk een worteltje te zijn? Met een zelfbruinende bodylotion natuurlijk!

Ik testte al veel zelfbruinende bodylotions de afgelopen jaren, maar allemaal gaven ze pas resultaat na een paar weken smeren. Het resultaat was ook nog eens niet om over naar huis te schrijven. Ik kreeg een gelige gloed en mensen vroegen me of ik me wel goed voelde (ja, echt!). Gelukkig heb ik nu een zelfbruiner gevonden waar ik wèl tevreden over ben. Namelijk de Kruidvat bruin zonder zon notenmelk.

De kruidvat bruin zonder zon notenmelk is een bodylotion die gemakkelijk over de huid te verspreiden is. Hoewel hij wel die typische zelfbruiner geur heeft, vind ik dit niet storend. Al na twee smeerbeurten krijg ik een mooi, egaal, bruin kleurtje die natuurlijk oogt.

Omdat hij snellere resultaten geeft dan de gemiddelde bruinende bodylotion, moet je wel uitkijken dat je niet te veel op droge plekjes smeert en dat je geen strepen maakt op je benen. Verdeel je de bodylotion niet goed, dan zie je dit al snel terug in het resultaat. Gelukkig is het verschil niet zo groot dat het heel erg opvalt als je per ongeluk een keertje een stukje hebt overgeslagen, maar het is wel iets om op te letten.

Om jullie een idee te geven van hoe de lotion kleurt, heb ik een blokje huid op mijn arm ingesmeerd met de notenmelk. Het verschil is niet heel duidelijk te zien, maar vooral op de lichtere delen van mijn huid zie je wel degelijk iets verschil.

Kruidvat, bruiner, zelfbruiner, notenmelk, bruin zonder zon notenmelk, swatch, review

 

Links zien jullie mijn huid zonder zelfbruiner en rechts met. De bruine kleur is heel natuurlijk, maar als je de scheidingslijn zo ziet is het verschil toch best groot.

Gebruiken jullie wel eens zelfbruiner? Of worden jullie zelf al snel bruin?

15 thoughts on “Review: Kruidvat bruin zonder zon Notenmelk”

    1. Hij bouwt heel langzaam op in kleur. Dus je zou het heel voorzichtig op bijvoorbeeld je benen kunnen opbouwen een aantal dagen. Nu dragen we nog lange broeken, dus als het mis zou gaan dan valt het niet zo heel erg op.

  1. Pas gekocht, bevalt goed en betaalbaar. Voor egale smeerbaarheid body lotion eronder of beschermende zonnecréme. Zou nog fijner zijn als er een (hoge) beschemingsfactor in de notenmelk zou zitten. Scheelt extra smeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *