Travel

Packing light: 10 dagen Portugal met 16 items

packing light, travel light, reizen met weinig bagage, kleding voor 10 dagen portugal, wat mee, zonvakantie

Wat vliegt de zomer toch voorbij. Voordat je het weet, zitten we straks alweer in de schoolbanken. Laten we daar nu nog even niet aan denken, want de zomer is nog lang niet voorbij! Vandaag laat ik aan jullie zien, hoe je met maar 16 items, genoeg outfits hebt om 10 dagen in het zonnige Portugal te overleven.

travellight, 10 days portugal, 10 dagen naar portugal met 16 itemstravellight, 10 days portugal, 10 dagen naar portugal met 16 items

1. Zonnehoed / 2. Bikini / 3. Badpak / 4. Zonnebril / 5. Sjaal / 6. Statement Ketting / 7. Basic Top / 8. Felle lipstick / 9. Maxi Jurk / 10. Jeans Shorts / 11. Tuniek / 12. Basic Singlet / 13. Espadrilles / 14. Sandalen / 15. Grijze Rok / 16. Strandtas

Met deze zestien items, kan je eindeloos combineren voor een vakantie van 10 dagen naar het zonnige Portugal. Hieronder heb ik een paar combinaties gemaakt, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Als je naar een land gaat waar je precies weet wat voor een weer het zal zijn, is het altijd een stukje makkelijker om je koffer in te pakken. Op onze road trip door Portugal, wisten we dat we een zonnetje en mooi weer konden verwachten. Met een paar goede basics en wat fijne zomer accessoires zoals een leuke bikini, een zonnehoed en een zonnebril, kom je dan al snel een heel eind. Ik zag overigens op de website van OTTO naast bovenstaande zonnebril nog een hoop andere leuke exemplaren (voor het geval dat deze niet helemaal bij je smaak past). Toch moet je wel rekening houden met zowel outfits voor op het strand, als outfits voor in steden of zelfs in de bergen. Enige variatie is dan toch nog vereist.

travellight, 10 days portugal, 10 dagen naar portugal met 16 items

 

Welke kleding neem jij mee op een vakantie naar een zonnig land?

2 thoughts on “Packing light: 10 dagen Portugal met 16 items”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *