Travel

Packing light: 10 dagen New York met 12 items

packing light, travel light, wat inpakken voor, New York, 10 dagen, 10 days

Als je naar een mooie wereldstad gaat als New York, wil je natuurlijk graag zoveel mogelijk ruimte in je koffer overhouden voor souvenirs, nieuwe kleding, makeup en al het andere moois wat deze stad je te bieden heeft. Geen overbodige spullen mee dus. Toen ik begin deze zomer naar New York vertrok, was mijn koffer dan ook nagenoeg leeg. Ik had vrijwel niks bij me en toch heb ik geen moment te weinig spullen bij me gehad. Wat ik mee nam? Dat lees je in deze post.

packing light new york, travel light new york, kleding new york, grijs shirt, wijd shirt, jeans shorts, zwarte high waisted jeans, white shorts, witte korte broek, zonnebril rond,

 

packing light, travel light, new york, kleren mee naar new york, fashion, vest, donkergroene top, witte blouse met zwarte kraag, basic ballerina s, white nike rosh run, mac viva glam I lipstick

1. Grijs Shirt / 2. Wijd Shirt / 3. Jeans Short / 4. Black High Waisted Jeans / 5. White Shorts / 6. Zonnebril / 7. Vest / 8. Jewel Toned Top / 9. Witte Blouse / 10. Ballerina’s / 11. Sneakers / 12. Schoudertas

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk lichte items mee te nemen. Ballerina’s zijn altijd klein en plat en lichtere schoenen dan mijn Nike Free’s ga je niet vinden. Omdat je veel loopt is het echt wel nodig om twee paar goede schoenen bij je te hebben. Er is zoveel te zien en om de hele dag in de metro te zitten is ontzettend zonde van je trip. Op sommige dagen heb ik wel 100 blocks gelopen in totaal. En ja, dat is inderdaad belachelijk veel. Maar daardoor hebben we wel echt een goed beeld van de stad gekregen. Iets, waar ik geen moment spijt van heb.

Daarnaast is een vest ook echt een must om bij je te hebben als je naar New York gaat. Alle dagen dat ik in New York was, was het heerlijk weer en kon je buiten goed zonder jas of vest lopen. Super fijn, maar in bijna ieder gebouw staat de airco volop aan. Het temperatuurverschil tussen binnen en buiten is dus erg groot en een vest die je gemakkelijk aan- en uit kunt doen, is echt ideaal. Mijn outfits maakte ik wat spannender met een donkerrode matte lipstick. Perfect om een basic outfit wat meer kleur en vrouwelijkheid te geven.

wat te dragen in new york, fashion in new york, packing light, travel light

Met de 12 items die ik meenam zijn de combinaties eindeloos. Of je nou naar Broadway gaat in een High Waist Jeans met een witte blouse, ballerina’s en een schoudertas, of Central Park gaat verkennen in een Witte Short met een Jewel Toned top, sneakers en een zonnebril. Voor iedere activiteit is er een outfit te verzinnen.

Zijn jullie wel eens naar New York geweest? Welk (kleding) item was toen echt onmisbaar?

5 thoughts on “Packing light: 10 dagen New York met 12 items”

    1. Het voelt zo fijn om precies genoeg bij je te hebben! Dan heb je lekker nog veel ruimte over voor nieuwe dingen of je hebt geen zware koffers nodig en kunt lekker goedkoop vliegen. Dat is ook altijd fijn.

  1. Wat handig! Ik ben zo slecht in licht pakken. Ik neem meestal veel te veel mee op reis, puur omdat ik te laat begin met inpakken en geen tijd neem om passende outfits bij elkaar te zoeken denk ik. Hihi, chaoot is here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *