Lifestyle

Oud en Nieuw Look 2015

oud en nieuw makeup 2015, oud en nieuw look 2015, inglot makeup look, bronze smokey eye, inglot pigment #82, duochrome, goedkoop, nederland, mac amoureux

Andere jaren maakte ik meerdere looks voor kerst, maar dit jaar besloot ik het anders te doen. Niet alleen maakte ik een look voor kerstmis, maar ook verzon ik een makeup look voor Oud en Nieuw. Zo sluiten we 2015 spetterend af en gaan we 2016 ook spetterend weer in.

Ik besloot om een bruine smokey eye te maken met de prachtige Inglot #82 pigment. Een prachtige duochrome kleur die de ene keer brons, de volgende keer roségoud en de andere keer weer bijna groen lijkt. De pigment deed mij zo erg aan oud en nieuw denken dat ik hem wel moest gebruiken in mijn oud en nieuw look voor 2015.

oud en nieuw makeup 2015, oud en nieuw look 2015, inglot makeup look, bronze smokey eye, inglot pigment #82, duochrome, goedkoop, nederland, mac amorous

Ik draag de Maybelline Fit Me liquid foundation in de kleur 110 (porcelain) samen met de Essence stay all day concealer in de kleur 10 als basis. Daarnaast gebruikte ik mijn geliefde Benefit Hoola bronzer, samen met de E.L.F highlighter in Gotta Glow op mijn wangen. Normaal gesproken had ik ook nog een perzik kleurige blush op mijn wangen gebruikt, maar omdat ik die niet bij me had in Finland, heb ik blush voor een keertje maar helemaal weggelaten.

oud en nieuw makeup 2015, oud en nieuw look 2015, inglot makeup look, bronze smokey eye, inglot pigment #82, duochrome, goedkoop, nederland, mac amorous

Op mijn ogen gebruikte ik M.A.C soft ochre paintpot als basis. Daarna bracht ik een klein beetje van kleur 5 uit het MUA undressed palette aan in mijn arcadeboog. Daarna bracht ik de kleur #43 uit het Inglot herfst palette aan in zowel mijn binnenste als mijn buitenste ooghoek. Na een heleboel blenden (zoals het een smokey look betaamt), bracht ik de Inglot pigment in #82 aan in het midden van mijn bewegend ooglid.

oud en nieuw makeup 2015, oud en nieuw look 2015, inglot makeup look, bronze smokey eye, inglot pigment #82, duochrome, goedkoop, nederland, mac amorous

(Niet de meest flatteuze foto, maar hier is wel de groene duochrome shimmer goed zichtbaar)

Omdat ik de focus zoveel mogelijk wilde leggen op de Inglot pigment, maakte ik alleen een smal lijntje langs mijn wimperrand met de Essence waterproof eyeliner en bracht ik daarna mijn Pupa Ultraflex mascara aan op zowel mijn onderste als bovenste wimpers. Een stel mooie, natuurlijke nepwimpers had ook perfect bij deze look gepast maar ook die had ik in Finland even niet voor handen.

Ik gebruikte mijn HEMA wenkbrauwpotlood in de kleur 010 (blond) voor mijn wenkbrauwen en bracht Mac Amorous aan op mijn lippen om de look helemaal af te maken.

Nog maar één dag en dan kan ik jullie een fijn nieuw jaar wensen. Nu wens ik jullie alvast een fijn oud jaar en een fijne jaarwisseling toe. Maak er een mooie dag en nacht van, met familie, vrienden of alleen. Geniet ervan.

Hoe vieren jullie oud-en nieuw? en hoe zien jullie er dan uit?

 

14 thoughts on “Oud en Nieuw Look 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *