Travel

Ondertussen in Finland #24: Nieuw bezoek

nieuwe bril, vlog, epolette, bezoek in finland, uitwisseling eramus naar turku ervaring, vlog

Mijn aller laatste week in Turku. Op dit moment zit ik er midden in en nog steeds weet ik niet helemaal wat ik met mijn tijd moet. Ergens wat gaan lunchen of een museum bezoeken doe ik nog wel zo nu en dan, maar verder maak ik me vooral druk om de hoeveelheid blogposts die ik eigenlijk nog moet schrijven en de hoeveelheid aan spullen die ik moet inpakken om te kijken of ik dingen misschien met de post vooruit moet sturen.

Het besef van dagen en tijd is allang verstreken en dankzij een licht ontstoken plek in mijn tandvlees vanwege een doorkomende verstandskies, gaat alles maar een beetje vaagjes aan mij voorbij. Heel erg jammer, want ik weet zeker dat ik Turku heel erg ga missen als ik eenmaal weer terug ben in Nederland. Turku is een hele mooie en gezellige stad en het liefst zuig ik alle indrukken nog zoveel mogelijk in me op. Nu het nog kan.

[yt url=”https://youtu.be/Od6vw2zJxtQ”]

In de vlog van vandaag krijg ik opnieuw bezoek in Turku. Vorige week zagen jullie in de vlog hoe Melvin weer naar huis ging en nu komt mijn moeder voor een weekje langs. Hoewel er in het plaatsen van de vlogs een halve week tussen zat (de vlogs staan op youtube eerder online dan op mijn blog), zat er in werkelijkheid ongeveer twee weken tussen.

Met al dat bezoek ben ik dan ook nooit echt eenzaam geweest, hier in Finland. Ook zonder heb ik me trouwens nooit echt eenzaam gevoeld. Wel een paar momenten dat ik heel graag met wat vrienden af zou spreken om wat gezelligs te gaan doen, maar die momenten waren vaak al snel weer over. Ik kijk er nu vooral naar uit om dat in Nederland weer te gaan doen als we een gaatje in al onze agenda’s kunnen vinden dan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *