Lifestyle

Ondertussen in Finland #2: De eerste indrukken van de stad

[yt url=”https://youtu.be/Za55Bmr3SqA”]
Ontzettend veel gezien, meerdere malen naar het centrum gelopen en een vlog van vier minuten. Ik weet niet hoe het kan, maar het is me toch gelukt.

Vanmorgen was ik al om 8 uur wakker. Dat zou dus in Nederland 7 uur ‘s ochtends zijn. Niet gek voor iemand die al bijna twee maanden op vakantie is en die de vorige dag is verhuisd dacht ik zo. Na mijn ontbijt heb ik tot ongeveer half 12 gewerkt aan mijn blog in bed. Daarna was het tijd om een rondje hard te lopen om de omgeving te verkennen. Ik had even overschat hoe stijl de heuvels hier zijn, dus na 10 minuten was het al een wandeling geworden. Wel heb ik het centrum gevonden, ben ik langs musea, terrasjes, kerken en andere mooie gebouwen gekomen in Turku en kwam ik terecht op de zaterdag markt waar ze allerhande vers fruit en groenten verkopen. Wel een stuk duurder dan in Nederland, maar beter te betalen dan in de Supermarkt.

Een fiets heb ik nog niet gevonden. Na een aantal vergeefse pogingen was ik zo moe dat ik een bakje froyo kocht en lekker langs het water een boek ben gaan lezen tot een uur of zes ‘s avonds.

Of ik deze vlogs dagelijks kan blijven maken als ik straks ook weer mijn studie heb, weet ik nog niet. Ik wil proberen om in ieder geval iedere week een vlog in elkaar te zetten. Lijkt het jullie dan leuker om een vlog van een (random) dag te zien, of één vlog met kleine stukjes uit de hele week?

2 thoughts on “Ondertussen in Finland #2: De eerste indrukken van de stad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *