Interior

IKEA charmtroll collectie

ikea charmtroll, charmtroll collection, goedkope babyspullen, schattige betaalbare baby spullen

Ik heb lang getwijfeld of ik dit op mijn blog zou delen of niet. Ik heb immers zelf geen kleine kinderen, maar ik vond dit nieuws zo ontzettend leuk dat ik het jullie toch niet kon onthouden. Verder weet ik dat er een aantal (jonge) moeders mijn blog lezen, dus dan is het gerechtvaardigd toch?

Vanaf deze maand ligt bij IKEA de Charmtroll collectie in de winkel. Een ontzettend leuke collectie met babytextiel in rustige tinten en fijne patroontjes. Ik vind de beige kleur ontzettend mooi. Zeker voor een babykamer, waar je het liefst voor zachte kleuren gaat om je kindje niet te overprikkelen.

ikea charmtroll, charmtroll collection, goedkope babyspullen, schattige betaalbare baby spullenikea charmtroll, charmtroll collection, goedkope babyspullen, schattige betaalbare baby spullenikea charmtroll, charmtroll collection, goedkope babyspullen, schattige betaalbare baby spullen

ikea charmtroll, charmtroll collection, goedkope babyspullen, schattige betaalbare baby spullen

 

Ik ben helemaal weg van deze mooie baby collectie. De zachte materialen, de schattige stipjes en olifantjes. En dat allemaal voor een betaalbaar prijsje bij IKEA. Nu alleen nog een lieve baby vinden die ik mag lenen om in deze mooie lakens in te pakken.

Wat vinden jullie van de Charmtroll collectie?

 

19 thoughts on “IKEA charmtroll collectie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *