Travel

Husky’s Knuffelen in Lapland: De foto’s

bluebrwon eye, blauw en bruin oog, husky, fins lapland, rovaniemi, huski park, mooi, hond, puppy, sledehond

Vorige week liet ik jullie de foto’s zien die ik maakte bij het voeren van de rendieren op mijn Lapland vakantie. Vandaag is het de beurt aan de foto’s van ons bezoekje aan het Husky Park. Wat mij betreft was dit misschien wel het aller leukste dat ik in Lapland heb gedaan. De puppies waren echt te schattig en de hoeveelheid honden in het park was echt heel indrukwekkend om te zien.

In het Husky Park in Rovaniemi (vlakbij Santa Claus Holiday village) hebben ze maar liefst 80 Husky’s en nog een aantal puppy’s. Echt ontzettend veel honden en allemaal even mooi en indrukwekkend. Ik ben jarenlang bang geweest voor honden maar sinds ik zelf ook een hondje heb, is deze angst vrijwel helemaal verdwenen en kan ik echt intens genieten van deze verre afstammelingen van mijn lievelingsdier; De Wolf.

Omdat de honden allemaal in hele grote buitenhokken zitten, moest ik de foto’s door het dikke gaas heen maken. Als ik de foto’s in een slideshow zou zetten met een zielig muziekje er onder, zou het zo door kunnen gaan voor een reclame van het IFAW. Maar geloof me als ik zeg dat deze honden er allemaal super gelukkig en goed verzorgd uitzagen.

husky park rovaniemi, husky farm, finnish laplans, santa claus holiday village, puppies

huskies knuffelen lapland, lapland reizen, lapland vakantie, husky park rovaniemi

Wat een prachtige dieren zijn dit. Het liefst had ik er ééntje mee naar huis genomen. Ik was al helemaal vriendjes met een hele leuke 9 maanden oude husky.

kussen met een husky, lief, lieve hond, husky park, rovaniemi, vakantie lapland, fins lapland

mooie husky, blauwe ogen, lapland finland, cute

sleeping beauty, sleeping husky, husky park rovaniemi, finnish lapland, fins lapland, santa claus village

husky honden, theekransje, netjes, buitenhokken, fins lapland, finland, rovaniemi, santa claus holiday village, husky farm, bezoeken

husky puppie, husky puppy, 9 weken, cute, lief, rovaniemi, fins lapland, scandinavie, husky park, knuffelen, leuk om te doen

houten beeld, husky park rovaniemi

puppys husky, baby huskies, rovaniemi, lapland

huskies, rovaniemi, lapland, finland, husky park

puppys husky, baby huskies, rovaniemi, lapland

relaxing husky, cute husky, husky park rovaniemi, schattig, lief, fins lapland, dingen om te doen in lapland, lapland vakantie, vakantie laplans, fins lapland

husky park rovaniemi, santa claus holiday village, vakantie laplans, fins lapland, lapland vakantie, activiteiten rovaniemi, hondjes knuffelen

Als ik deze foto’s bekijk wil ik zo graag weer terug naar het Husky park. Als jullie nog niet genoeg hebben van alle husky’s en rendieren, dan kan je altijd nog de vlog van Melvin kijken die hij die dag maakte. De foto’s van mij met mijn nieuwe vriend zijn stiekem ook gewoon stills uit die vlog, maar ik vond de herinnering te mooi om ze niet in deze blogpost te stoppen.

Hoewel honden ook wel buiten lapland rondlopen, was dit echt het allerleukste dat ik heb gedaan in Rovaniemi. Ik kan niet wachten om ooit in de winter terug te gaan.

Wat is jullie favoriete hondenras? of zijn jullie meer kattenmensen?

10 thoughts on “Husky’s Knuffelen in Lapland: De foto’s”

    1. De Scandinavische husky;s hebben wat minder felle ogen dan de siberische varianten die we meestal op foto’s zien. De scandinavische husky’s worden meer op hun uithoudingsvermogen gefokt en minder op hun uiterlijk. Maar daar zijn ze niet minder mooi om hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *