Interior

Hema Kerst 2015

HEMA kerst 2015, collectie, hema kerst collectie 2015

Eindelijk mag ik een blogpost schrijven over de kerstproducten van Hema 2015. Vorig jaar had ik mijn tweede kerst in mijn eigen appartement, maar de eerste kerst dat er daadwerkelijk een kerstboom in mijn huis stond en ik de tijd had om het huis in kerstsferen aan te kleden. Ik heb toen geloof ik zo’n beetje in de HEMA gewoond en ik kocht minsten twee keer per week iets nieuws van de ontzettend leuke kerstcollectie. Ik kon dan ook niet wachten tot de persmap met de HEMA kerstcollectie van dit jaar was gedownload. 

Ook dit jaar zitten er weer een heleboel leuke dingetjes in de HEMA kerstcollectie. Eigenlijk had ik dit leuke nieuws al een maand geleden met jullie willen delen, maar daar moest ik jammer genoeg nog even op wachten totdat de collectie ook in de winkels lag. Vanaf deze week is alles te verkrijgen bij HEMA en daarom kan je na het lezen van dit artikel ook meteen naar de winkel rennen. Het is pas Oktober, maar omdat het nu toch wat kouder begint te worden en omdat ik een heerlijke vakantie heb gehad bij de kerstman (daarover later meer), heb ik nu toch wel heel erg zin in de kerst.

HEMA kerst 2015, collectie, hema kerst collectie 2015

Ondertussen woon ik alweer bijna twee volle jaren op mezelf en nog steeds heb ik geen leuk schort om voor te doen tijdens het koken. Ik vind het grijze schort met de witte kerstboompjes echt ontzettend leuk en die is buiten kerst ook nog best te gebruiken toch? Ik heb ook het hele jaar door een rode deurmat met hertjes voor de voordeur liggen. Dat kan ook prima.

HEMA kerst 2015, collectie, hema kerst collectie 2015,  washi tape

Behalve leuke interieur items, zijn er ook weer een heleboel leuke versieringen te vinden bij HEMA. Ik vind de kerstboom confetti super leuk om te gebruiken als achtergrond voor kerstblogfoto’s en de washi tape is perfect voor in mijn planners. Oh, en die schattige wit met gouden kaartjes zijn ook super leuk. Wat niet eigenlijk?

HEMA kerst 2015, collectie, hema kerst collectie 2015,  washi tape

En als laatste is er natuurlijk ontzettend veel leuks voor in de kerstboom te vinden. Veel van de kerstversiering is hetzelfde als de versiering van vorig jaar. Opzich niet erg, want de collectie van vorig jaar was gewoon ontzettend leuk. In deze post heb ik gefocussed op wat er nieuw is voor 2016.

Zijn jullie ook zo gek op de kerstversiering van HEMA als ik?

10 thoughts on “Hema Kerst 2015”

    1. Ik heb hem nog niet in de winkels zien liggen, maar dat is niet zo gek als je in Finland zit. Vorig jaar vond ik hem wel erg leuk. Jammer als het dit jaar wat minder is, er was ook veel minder nieuws dan vorig jaar had ik het idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *