Beauty

FOTD: Stormy Weather

look of the day paarse lipstick, paarse lipstick inglot, look met paarse lippen, EOTD, makeup geek oogschaduw, paars met rode ooglook, inglot square lipstick

Wat een verschrikkelijk weer was het de afgelopen dagen. Eerst val ik bijna van mijn fiets en ben ik drijfnat van de hagel, vervolgens besluit ik met de auto te gaan en beland ik bij de kaartjesautomaat alsnog in een windhoos. Ik waai letterlijk van de weg en ben opnieuw doorweekt van de hagel. Als klap op de vuurpijl beland ik ook nog midden in een onweersbui.

Nee, ik heb het helemaal gehad met dit weer en blijf vanaf nu lekker binnen. Radio aan, makeup er bij en ik vermaak me wel even.

Ik speelde met mijn nieuwe Inglot square lipsticks en maakte een smokey paarse look bij één van de twee paarse lipsticks. Het verbaasd mij hoe lang deze lipsticks blijven zitten. Ze zijn ontzettend romig als je ze aanbrengt, maar al snel drogen ze wat in, waardoor ze bijna de hele dag op hun plek blijven. Echt ideaal.

look of the day paarse lipstick, paarse lipstick inglot, look met paarse lippen, EOTD, makeup geek oogschaduw, paars met rode ooglook, inglot square lipstick

Voor mijn ogen gebruikte ik mijn M.A.C soft ochre paintpot als oogschaduwbasis. In mijn arcadeboog bracht ik de kleuren cacao bear en mango tango van Makeup Geek aan. Wat preciezer in de arcadeboog gebruikte ik mijn MakeupGeek Razzleberry zodat er bijna een “cut crease” ontstond. Daarna bracht ik de donkerpaarse kleur Drama Queen als een soort van C aan ik mijn buitenste ooghoeken. Als laatste bracht ik de perzikkleurig oogschaduw van inglot in de kleur #349 aan op mijn bewegend ooglid.

Ik besloot om deze keer geen eyeliner aan te brengen. De look is al krachtig genoeg met alleen een klein beetje mascara op mijn bovenste wimpers.

look of the day paarse lipstick, paarse lipstick inglot, look met paarse lippen, EOTD, makeup geek oogschaduw, paars met rode ooglook, inglot square lipstick, makeup geek oogschaduw

Zelf vind ik de combinatie van rood en paars best wel gaaf samen. Bij rode oogschaduw is het altijd wel even uitkijken dat het niet net lijkt alsof je een oogontsteking hebt, maar dat valt in dit geval geloof ik wel mee. Het rood/oranje geeft net wat meer warmte aan de paarse oogschaduw. Ik ben er nog steeds niet helemaal achter hoe ik mijn makeup het mooist op de foto krijg. De kleuren zijn zoveel duidelijker en meer helder in het echt. Daar moet ik echt nog wat op vinden.

look of the day paarse lipstick, paarse lipstick inglot, look met paarse lippen, EOTD, makeup geek oogschaduw, paars met rode ooglook, inglot square lipstick

Wat doe jij graag als het buiten stormt?

24 thoughts on “FOTD: Stormy Weather”

  1. Het ziet er niet uit alsof je een oogontsteking hebt hoor, goed gelukt, haha. Staat je mooi! Als het stormt doe ik snel mijn haar in een hoge staart en wat concealer onder mijn ogen. Hangt er een beetje vanaf waar ik naar toe ga eigenlijk. Als ik een afspraak heb dan zou ik wat meer aandacht besteden aan mijn uiterlijk maar ik krijg zo ontzettend snel traanogen, laat staan als het stormt.

  2. Hahaha, met die oogontsteking valt het inderdaad wel mee hoor ;) Ik vind het een mooie look. Gewaagd ook, ik zou de paarse kleur lipstick zelf niet durven dragen maar hij staat je heel gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *