Beauty Fashion Lifestyle

En dit neem ik wèl mee op vakantie

sans soucis zonnebrand, mee op zomervakantie, zonbescherming, anti age zonnebrand

Ik deelde al dingen die niet mee gaan op vakantie, dus nu was het hoog tijd om ook de dingen te delen die wèl mee mogen. Benieuwd naar wat ik echt belangrijk vind om mee te nemen? Lees dan snel verder.

Ik verklap het maar meteen: Het aller belangrijkste om mee te nemen in de zomervakantie vind ik zon bescherming. Een lekker zonnetje is heel erg fijn, maar de zon kan ook meer kapot maken dan je lief is. Het is altijd een beetje verraderlijk omdat de gevolgen voor je huid niet direct zichtbaar zijn, maar ik heb onderhand genoeg over de zon gelezen en gezien dat ik zon bescherming toch wel heel erg belangrijk vind.

In de zomer heb ik dan ook eigenlijk altijd een zonnebril op mijn neus. Een goede zonnebril beschermd niet alleen mijn ogen en de dunne huid rondom mijn ogen tegen UV straling, maar zorgt er ook meteen voor dat ik geen last heb van het felle licht buiten.

sans soucis zonbescherming, anti age

Naast een zonnebril kan je ook een zonnehoed gebruiken om wat extra schaduw te creëren in je gezicht en je nek. Dit jaar zijn hoeden helemaal in, dus behalve dat je je lichaam zo wat extra bescherming biedt, loop je er ook nog eens heel fashionable bij. Ik kocht dit zwarte exemplaar bij V&D, maar eigenlijk kun je deze hoeden bij vrijwel alle winkels wel kopen.

Als het heel erg warm is, heb je vaak de behoefte om zo min mogelijk kleding aan te trekken. Raar eigenlijk, want het is vaak een stuk effectiever om juist bedekkende maar luchtige kleding te dragen. Nou ben ik niet iemand die midden in de zomer met een lange spijkerbroek aan gaat lopen, I love my hotpants, maar deze oranje top voor over mijn bikini vond ik toch wel erg leuk.

Naast zon bescherming in de vorm van kleding is er natuurlijk ook altijd nog zonnebrand. Deze anti-age zonnebrand van Sans Soucis heeft een hoge beschermingsfactor en bevat onder andere vitamine E en B3 om de huid extra te beschermen. Ik vind het echt een grote plus van deze zonnebrand dat er al antioxidanten in verwerkt zitten. Er zijn maar weinig soorten zonnebrand die dat hebben en daarom smeer ik altijd nog met een antioxidant serum onder mijn zon bescherming. Ideaal dus dat ik dat bij deze zonnebrand van Sans Soucis niet hoef te doen!

sans soucis ingredienten, zonnebrand, anti age, skincare, lichaamNa een lange dag in de zon is er niets fijners dan je huid even lekker opfrissen en verzorgen. Dit Sans Soucis after sun repair mask lijkt mij dan echt heerlijk. Het verkoelt en helpt met de natuurlijke herstel mechanismen van de huid.

Het enige nadeel van deze twee zon producten, is dat ze allebei een redelijk grote hoeveelheid Alcohol Denat bevatten. Nou vind ik dat niet heel erg op mijn lichaam ( in tegenstelling tot in mijn gezicht) maar het is wel iets om op te letten, vooral als je al een hele droge huid hebt.

Wat zijn jullie essentials als je op (zon) vakantie gaat? Laat het me weten in de comments!

8 thoughts on “En dit neem ik wèl mee op vakantie”

  1. Vorig jaar ben ik op vakantie geweest naar Florida en toen had ik geen hoed meegenomen. Het was zo warm! Een hoed biedt dan inderdaad toch extra schaduw en een stukje extra koelte. Een van de beste aankopen die ik ooit op een vakantie heb gedaan (en het is ook een hele leuke zonnehoed), dus die gaat dit jaar weer mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *