Lifestyle

Dit willen mannen ècht hebben voor kerst

 

cadeau voor hem, uniek cadeau voor hem, kerstcadeau voor hem, cadeau voor hem tips, cadeaus mannen, mannen cadeaus kerst, mannen cadeaus sinterklaas, beste cadeaus voor mannen, man kado, cadeau voor je man, tips kado man, kadotips mannen, kadotip

Kerstcadeautjes (of Sinterklaas cadeautjes) kopen.  Het blijkt ieder jaar moeilijker te zijn dan we eerst denken. Vooral voor mannen is het ontzettend moeilijk om nou echt leuke cadeautjes te verzinnen. Waar worden mannen nou eigenlijk echt blij van? Daarom liet ik mijn vriend een aantal dingen uitzoeken waarmee hij echt blij zou zijn om voor kerst cadeau te krijgen.

# Een mooie smartwatch is een stoer sieraad en een leuke gadget in één. Misschien wel iets voor degenen met een iets groter budget, maar als je echt niet weet wat je je man cadeau moet geven dan kun je met het beste uit twee werelden de plank zeker niet misslaan.

# Mannen en het huishouden doen. Het is dat het moet anders hadden ze het heel waarschijnlijk nooit gedaan. Als ze dan een paar taken aan iemand anders kunnen overgeven, dan is dat eigenlijk nooit een probleem. Deze robotstofzuiger is de droom huishulp van iedere man. Zeker een uniek cadeau voor hem.

# Heeft jouw man of vriend ook zo’n moeite met ‘s ochtends wakker worden? Of slaapt hij ook altijd door de wekker heen? Dat is verleden tijd met deze mooie wakeuplight van Philips. Hiermee word je niet wakker door een naar piepgeluid maar rustig door een steeds feller wordend licht. Dat maakt die vroege ochtenden toch alweer een beetje minder vervelend. Over lampen gesproken: Een mooie nieuwe lamp voor in de woonkamer of boven de tafel, een wandlamp of een staande lamp, het zijn allemaal hele mooie kerstcadeautjes waar jullie allebei iets aan hebben voor langere tijd. Bovendien maakt een mooie lamp het extra knus en gezellig in huis wanneer het buiten vroeg donker is. Een mooie koperen of zwarte staande lamp staat nog op mijn verlanglijstje voor in de woonkamer.

# Over vroege ochtenden gesproken. De favoriete ochtenddrank van vrijwel iedere Nederlander. Koffie! Versgemalen en dan langzaam gezet met een french press, hmmm. Een mooi modern exemplaar van roestvrijstaal zou ik ook wel graag in mijn keuken hebben staan.

# Niet alleen wij vrouwen zijn graag bezig met ons uiterlijk. Eigenlijk zijn mannen dat net zo graag, alleen dan op een andere manier. Dit scheerapparaat kan je zowel nat als droog gebruiken en over de drie scheerkoppen zei mijn vriend: “Die zijn echt chill voor je kin”. Een geschoren vent zoent toch een heel stuk fijner?

# Boys and their toys. Het is waar wat ze zeggen: Mannen worden nooit echt helemaal volwassen alleen de speeltjes worden groter. Of dat is in ieder geval wat ze ons heel graag doen geloven. Dit schattige robotje heeft een magnetisch hoofd die je zo vastklikt op zijn bolle lichaam. Daarna bestuur je hem met je smartphone en kan je hem van alles laten doen. Hoe cute?

# Als laatste deze Jawbone Up. Een handige motion tracker waarmee je je sportprestaties bij kunt houden, die je slaap trackt en inclusief een personal trainer die je net dat extra duwtje in de rug geeft. Geweldig cadeau voor iedereen die van statistieken houdt. Zoals ik bijvoorbeeld, of mijn vriend of eigenlijk iedereen uit generatie Y.

Met deze zeven cadeaus maak je eigenlijk iedere man wel blij. Vinden jullie het ook zo moeilijk om leuke cadeautjes te verzinnen voor mannen? Of schudden jullie ze zo uit je mouw? Hopelijk heeft deze post in ieder geval wat cadeau inspiratie kunnen bieden.

$

2 thoughts on “Dit willen mannen ècht hebben voor kerst”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *