Beauty

April favorieten 2014

april favorites, 2014, april favorieten, real techniques, essence, p2 wedding planner lipstick, benefit hoola bronzer, cattier paris, shea butter, pure

Deze maand heb ik niet heel veel favorieten voor jullie verzameld. Veel nieuwe producten heb ik deze maand niet gekocht en ook heb ik niet veel nieuwe en spannende dingen geprobeerd. Toch zijn er een paar dingen die ik deze maand iedere dag gebruikt heb.

april favorites, 2014, april favorieten, real techniques, essence, p2 wedding planner lipstick, benefit hoola bronzer, cattier paris, shea butter, pure

Dat ik fan ben van de lipsticks van P2, wisten jullie onderhand waarschijnlijk wel. Deze lipstick komt uit de sheer glam lijn en is daarom ook net iets minder gepigmenteerd dan de andere P2 lipsticks die ik heb. Ik was eerst bang voor een getinte lippenbalsem effect, maar dat is gelukkig niet zo. Deze lipstick in de kleur “The Wedding Planner” is een perfect licht koraal kleurtje. Het is de perfecte kleur voor de lente en omdat hij niet te opvallend is, kan je hem gemakkelijk iedere dag dragen. De lipstick brengt ontzettend gemakkelijk aan en droogt mijn lippen niet uit. Ik wil meer van deze lipsticks!

essence all about nude, essence, palette, nude palette, essence nude palette, favorieten

Het essence all about nude palette heeft ondertussen helemaal de plek overgenomen van mijn geliefde Sleek au Natural palette. Het is een stuk kleiner en hanteerbaarder, waardoor hij ook gemakkelijker mee te nemen is. Verder vind ik de kleuren net iets specialer. Hoewel het nog steeds allemaal neutrale kleuren zijn, vind ik de roze en paarsige tinten toch weer eens lekker wat anders. De pigmentatie is niet geweldig-geweldig, maar voor een budget palette, laat hij toch echt niets te wensen over.

cattier paris, shea boter, pure shea boter, pure shea butter, cattier paris shea, cattier paris shea butter, natuurlijk, fijn, multi use

Hoe vaak is deze pot nou al voorbij gekomen in een post? Ik durf te wedden dat dit al aardig wat keren zijn. De pure shea boter is echt een redding voor mensen met een extreem droge huid en droge haren, zoals ik. Als ik de boter ‘s avonds als nachtcrème op mijn gezicht smeer, dan weet ik zeker dat ik de volgende ochtend wakker wordt met een baby zacht huidje. Als ik ergens een droog plekje heb en ik smeer hem hiermee in, dan weet ik zeker dat hij binnen een dag of twee verdwenen is. De pot is nu ongeveer voor een derde leeg en ik hoop dat hij nog heel erg lang mee gaat.

benefit hoola bronzer, benefit mini, benefit advent calender, hoola bronzer, long lasting

De Benefit Hoola bronzer heb ik de afgelopen 2 maanden ook iedere dag gebruikt. De pigmentatie is geweldig, hij werkt super fijn, hij is matte en de kleur is perfect voor iedere huidskleur. Deze kleine verpakking zat in mijn Benefit adventskalender en zoals jullie zien, lijkt hij nog vrijwel ongebruikt. Heel zuinig in gebruik dus. Dat moet ook wel, voor een product dat normaal ruim 33 euro kost. Ik heb al geprobeerd een meer budget variant te vinden, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. De pigmentatie, kleur of structuur, er is altijd wel iets dat niet overeen komt met de perfectie van de Hoola bronzer.

real techniques, iherb, blushbrush, professional face brush, blush kwast, kwasten, professional kwast, fijn, zacht, dierproefvrij, syntetisch

De kwasten van Real Techniques gebruik ik iedere dag. Ze passen gewoon perfect in de contouren van je gezicht en bovendien zijn dit de enige kwasten waarvan mijn huid tot nu toe niet geïrriteerd raakt. Hoewel de haren synthetisch zijn, zijn ze ontzettend zacht. De kwasten zijn stevig en houden lang en ze zijn te gebruiken voor zowel poeder als vloeibare producten. Als ik deze maand maar 2 kwasten mocht gebruiken, dan koos ik de blush brush en de professional face brush. Beide zijn heel fijn voor het op een natuurlijke manier aanbrengen van makeup. Een hele felle blush staat opeens heel natuurlijk en foundation of bb cream laat je gezicht stralen als het is aangebracht met deze kwasten. Pure liefde.

yankee candle, vanilla limeZoals iedere maand, heb ik ook weer een favoriete geurkaars. Vanilla Lime was de eerste Yankee Candle kaars die ik had en vanilla lime was ook de eerste geur van Yankee Candle waar ik verliefd op werd. Afgelopen maand heb ik deze kaars weer uit mijn voorraad tevoorschijn gehaald en sindsdien heb ik hem non-stop gebrand. Hij ruikt heerlijk naar fris limoenijs. Lekker, op vakantie op een terrasje een hele grote limoen sorbet eten, daar ruikt deze kaars naar. Yummie!

 

English: April didn’t bring me a lot of new favorites. I fell in love with some old lovers. The only newbie is the P2 lipstick in The Wedding Planner. This beautiful light peach/coral tint is amazing. It gives a natural boost to every look I make. I wore this lipstick every single day in April, so if you can get your hands on this I would definitely recommend trying this amazing spring color.

Wat waren jullie favorieten deze maand?

8 thoughts on “April favorieten 2014”

  1. Leuke favorieten, dat Essence palette wil ik ook nog wel aanschaffen! Mijn favoriet deze maand was zeker en vast het Sleek Original palette, ik heb het weer helemaal herontdekt :D

  2. Fijne favorieten ik heb ook de Hoola bronzer maar moet er nog wat beter mee leren omgaan, naar mijn mening is het vaak te donker, misschien maar een keer een betere kwast aanschaffen daarvoor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *