Blogging & Career

8 dingen die alleen normaal zijn als je blogger bent

dingen die bloggers doen, rare dingen over bloggen, rare dingen die bloggers doen, wat doen bloggers, vreemd bloggen, grappige dingen over bloggen, leukste scheurkalender 2015, scheurkalender 2015, mooiste scheurkalenders, quest scheurkalender, flow scheurkalender, gezond en fit scheurkalender, kalender 2015

Als blogger doe je soms rare dingen, zelfs zonder dat je het zelf doorhebt. Een groot deel van de bevolking zal je waarschijnlijk voor gek verklaren, maar ‘who cares’ als je bezig bent met wat je het allerliefst doet? Bloggen!

 • De hele dag tegen een camera praten over alles wat je aan het doen bent. Normaal word je opgenomen als je tegen jezelf praat.
 • Uren lang foto’s van jezelf maken voor het raam. Ik ben niet ijdel, ik maak swatches en voor het raam heb ik het beste licht.
 • Ontzettend kritisch zijn op ieder artikel dat je maakt, maar ze toch online plaatsen omdat je je alleen maar meer schuldig voelt als er niet op tijd een artikel online staat.
 • In de raarste en minst charmante posities gaan liggen op de meest rare plekken, om maar dat ene perfecte plaatje te kunnen schieten.
 • Altijd een camera bij je hebben.
 • Onophoudelijk met je telefoon bezig zijn. “normale mensen” worden dan bestempeld tot verslaafd. Als blogger heb je natuurlijk de plicht om de hele dag door met je lezers en medebloggers in contact te zijn.
 • Non stop werken. In het weekend, op vakantie, the work never stops.
 • Rondlopen met 200 gekleurde strepen op je arm of nagels in 10 verschillende kleuren. Eczeem? Nee, swatches.

Wat voor een rare dingen doe jij als blogger nog meer? Wat zou er nog in dit rijtje moeten staan?

21 thoughts on “8 dingen die alleen normaal zijn als je blogger bent”

 1. Herkenbare dingen. Ik ga ook altijd bij het licht foto’s maken en zit ook vaker in me telefoon. Ik vind altijd grappig hoe mensen zeuren dat je vaak in je telefoon zit terwijl ze dat zelf ook doen

 2. Hahaaha heel herkenbaar. Ik word altijd raar aangekeken als ik mijn eten probeer te fotograferen in een restaurant. Dan kijken mensen echt naar je van “ga je nou echt foto maken van het eten, ben jij nou echt zo iemand”?

 3. Haha leuk lijstje! Wat er misschien ook nog wel bij kan dat je in elk nieuw ding wat je ontdekt misschien een onderwerp voor een artikel kan zijn. Ik kan nergens meer normaal naar kijken of ik denk: Zou dit leuk zijn voor mijn blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *