Fashion Lifestyle

3 schoenstijlen waarvan de zon spontaan gaat schijnen.

manfield zomer 2015, zomerschoenen, espadrilles, zomertrends, sandalen, instappers

Schoenen, Schoenen, Schoenen. Ik ben en blijf een meisje met een schoenen tik. De afgelopen dagen was het flink warm en mochten mijn blote benen ook weer eens het daglicht zien. Daar horen dan natuurlijk ook een paar leuke schoenen bij. Ik zette de drie heetste zomertrends wat betreft schoenen op een rijtje.

Instappers

De eerste grote trend deze zomer zijn de instappers. Van die heerlijk ruim zittende bootschoenen, waar je binnen een seconde in-en ook weer uitstapt. Een flink aantal jaren terug was ik al fan van deze schoenen. Zac Efron liep er regelmatig op rond en omdat ik toen High School Musical fan was, was ik ook meteen fan van de instapper. Gelukkig mogen deze fijne schoenen deze zomer echt weer helemaal. Vooral de slangenprint is erg populair.

Espadrilles

Nog zo’n trend die eigenlijk een beetje weg is geweest de afgelopen jaren. De espadrille is vaak lekker licht en luchtig door het lichte en natuurlijke materiaal waarvan deze schoenen gemaakt zijn. Eigenlijk zijn het ook gewoon instappers, maar dan nog net iets luchtiger door de linnen bovenkant. Perfect voor in de zomer dus, er zijn oneindig veel kleuren en printjes! De espadrilles die ik heb gebruikt voor de collage zijn van Loeffler Randall en van Manfield. Beide espadrilles vond ik heel erg gaaf omdat ze zowel vrouwelijk als stoer zijn.

Platte Sandaal

De laatste zomerschoenen trend is natuurlijk de sandaal en als ik wat specifieker mag zijn; de sandaal met een stukje leer tussen je tenen als bij een teenslipper. Ik heb geen flauw idee hoe zo’n dingetje heet, maar jullie snappen vast allemaal wat ik bedoel. Platte sandalen zijn niet alleen heel lekker luchtig als het buiten 30 graden is, maar ze passen ook nog eens perfect bij zowel een jurkje als een korte broek. Sandalen zijn echte tijdloze klassiekers. De schattige sandaaltjes rechtsonder in de collage zijn super luchtig en gaan daarom nog gemakkelijk mee in een hoekje van je koffer.

Zelf loop ik deze zomer het liefst op mijn witte sneakers waar ik al eerder een artikel over schreef, maar daarnaast draag ik ook graag een paar fijne sandalen of gemakkelijke instappers. Schoenen die snel aan- en ook weer snel uit gaan hebben zeker mijn voorkeur in de zomer.

Welke zomerschoenen trend is jullie favoriet?

4 thoughts on “3 schoenstijlen waarvan de zon spontaan gaat schijnen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *