Blogging & Career

Eindelijk een Nieuw Design

nieuwe blog layout, zelf ontworpen, Melvin Hamer, Céline, Without Elephants, modern design, paralax, moderne blog, lifestyle blog

Wat was het spannend toen ik afgelopen dinsdag avond naar Melvin toe fietste om mijn nieuwe blog design online te zetten. Aan de ene kant schreef ik al een jaar geleden dat we met het ontwerp bezig waren, maar aan de andere kant had ik ook geen flauw idee wat jullie van dit nieuwe design zouden vinden.

Ik ben altijd op zoek naar manieren om Without Elephants verder te verbeteren en verder te laten groeien. Dus toen ik steeds meer flaws ontdekte in mijn oude design, was het idee voor een nieuw design snel gemaakt. Al snel besloten Melvin en ik om dit niet te laten doen door een designer, maar om alles zelf te doen. Ik maakte een style sheet en daarna een ontwerp, waarna Melvin de hele website vanaf de aller eerste regel heeft opgebouwd.

Het blijft me iedere keer verbazen hoeveel details een website eigenlijk heeft.

Het blijft me iedere keer verbazen hoeveel details een website eigenlijk heeft. Details die je niet meteen opvallen als je zelf op een website komt, maar wel details die voor een heel groot deel meespelen in hoe prettig je die website in het gebruik vind. Tijdens het ontwerpen moest ik ook aan al die details denken. Iets waar ik een heleboel van heb geleerd.

nieuwe blog layout, zelf ontworpen, Melvin Hamer, Céline, Without Elephants, modern design, paralax, moderne blog, lifestyle blogBetere navigatie, grotere afbeeldingen en meer professionaliteit. Dat zijn denk ik wel de grootste veranderingen die Without Elephants heeft meegekregen. Het is nu vooral een kwestie van heel veel de website gebruiken en kijken of er ergens nog kleine foutjes zitten, zodat die kunnen worden opgelost en daarna zullen er nog een paar extra dingen worden toegevoegd. Zoals de optie om je via email op Without Elephants te abonneren.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het nieuwe design van Without Elephants vinden. Kijk gerust rond en mocht je ergens een foutje tegen komen, dan hoor ik het graag. Zo kunnen we zo snel mogelijk alle foutjes uit de website halen.

10 gedachten over “Eindelijk een Nieuw Design”

  1. Ja ik zag het de vorige keer toen ik je blog bezocht al! Wat leuk zeg, ik maak ook graag websites. Soms is het inderdaad gewoon nodig! Voor mij zijn de menu letters erg groot (en daardoor misschien iets minder professioneel) maar als je het zo mooi vindt moet je het gewoon lekker zo laten! :D

    1. Goede tip! Ik vind ze inderdaad ook aan de grote kant. Op mobiel moeten ze natuurlijk wel goed klikbaar zijn, maar daarom hoeven ze voor desktop nog niet zo huge te zijn. Ik zet het op een lijstje en zal het aan Melvin doorgeven. Dankjewel!

  2. Ik vind je lay-out er lekker fris eruit zien! Alleen ik vind wel dat het lijkt alsof je hele blog op 200% staat. Tekst/icoontjes vind ik best groot. Maar als jij het mooi vind lekker zo laten! ;) Het is in ieder geval goed leesbaar hihi -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *