Recipes & Health

Een zwart hardloopgat

Up, disneyland paris half, halve marathon, de leukste marathon, zwart hardloopgat

En dan is het opeens voorbij. Dat moment waar je maandenlang naartoe hebt gewerkt is voorbij. Over, klaar, finito.

Ik heb intens genoten van de halve marathon in Disney en heb meer zin in hardlopen dan ooit tevoren. Maar voor welk doel? Ik heb op dit moment geen wedstrijden meer op de kalender staan en ik ben er heilig van overtuigd dat er geen enkele halve marathon (nee, ik heb nog steeds geen kriebels om een hele te gaan lopen) ooit tegen de geweldigheid van de halve marathon in Disney opkan.

Heel eerlijk gezegd heb ik nu de smaak echt goed te pakken en zou ik het aller liefst ook een aantal van de RunDisney evenementen in Amerika afgaan. Ik zie wel wat in een verzameling van de prachtige medailles van RunDisney en hoe gaaf is het om mee te rennen met de Disney Princess halve marathon? Ja, eigenlijk weet ik prima wat mijn volgende hardloopdoel zou moeten zijn, alleen zijn er twee dingen die me tegenhouden om naar de laptop te rennen en een nieuwe reis te reserveren. Ten eerste, de prijs. RunDisney Parijs was niet goedkoop, maar die RunDisney evenementen in Amerika zijn nog minimaal drie keer zo duur en dan hebben we het alleen nog maar over de prijs van het hardlopen zelf. Daarbij komen ook nog de kosten van een vliegticket (duur), overnachting in een hotel dichtbij (duur) en kaartjes voor het park (ook duur). Naast de prijs hadden Melvin en ik ook nog afgesproken om voorlopig niet (via Schiphol) te vliegen. Dat leek ons een veiligere keuze na alles wat er afgelopen jaar gebeurd is in de wereld. Maargoed, zonder vliegen kom je niet in Amerika.

Eigenlijk zit ik nu dus een beetje in een zwart hardloopgat. De kriebels en de motivatie zijn er, maar zonder doel vind ik het lopen lang niet zo spannend. Dat er een nieuw doel moet komen is een feit, maar welk doel dat dan gaat zijn heb ik echt geen idee van. Wie weet komt er binnenkort een geweldige kans op mijn pad of misschien dat jullie nog spannende ideeën hebben. We gaan het zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *