Interior

Een scheurkalender in iedere kamer van het huis

leukste scheurkalender 2015, scheurkalender 2015, mooiste scheurkalenders, quest scheurkalender, flow scheurkalender, gezond en fit scheurkalender, kalender 2015

Na Sinterklaas en Kerstmis staat er ondertussen bijna in iedere kamer van het huis een scheurkalender. Ik hoef nu nergens meer te twijfelen over de dag of datum. Bovendien krijg ik in iedere kamer weer een beetje nieuwe informatie en inspiratie. Iets wat ik altijd erg leuk vind. Tijd om met jullie een rondje door het huis te lopen.

leukste scheurkalender 2015, scheurkalender 2015, mooiste scheurkalenders, quest scheurkalender, flow scheurkalender, gezond en fit scheurkalender, kalender 2015

In de keuken hangt de Gezond en Fit kalender. De gezond en fit kalender geeft iedere dag een gezond recept, leuke oefening of een inspirerend inzicht. Hoewel dit niet de meest mooie kalender is, is het wel degene waar ik de meeste inspiratie uit kan halen. Het is erg leuk om iedere dag ook echt iets te doen met de tips en inzichten die de kalender je geeft. Een extra rondje hardlopen, je huid extra verwennen met een lekker masker of een paar keer extra diep ademhalen. Is het niet om inspiratie op te doen voor mijn blog, dan is het wel om 2015 net wat gezonder en bewuster door te komen.

leukste scheurkalender 2015, scheurkalender 2015, mooiste scheurkalenders, quest scheurkalender, flow scheurkalender, gezond en fit scheurkalender, kalender 2015

Op de WC staat de Quest 2015 scheurkalender. De Quest kalender is eigenlijk niet van mij, maar van mijn vriend. Deze kalender geeft iedere dag van 2015 een vraag met een antwoord, vergezeld door een afbeelding in kleur. Van sommige vragen weet ik het antwoord al, maar over het algemeen leer ik iedere dag weer iets nieuws. Altijd leuk om je kennis bij te spijkeren met nutteloze weetjes.

leukste scheurkalender 2015, scheurkalender 2015, mooiste scheurkalenders, quest scheurkalender, flow scheurkalender, gezond en fit scheurkalender, kalender 2015

Last but not least de Flow Scheurkalender 2015. Deze ligt in de slaapkamer (en heel af en toe in de woonkamer). Iedere dag staat hier een inspirerende quote in. Altijd in de vorm van een mooie illustratie. De blaadjes van deze scheurkalender bewaar ik iedere dag, omdat de afbeeldingen zo ontzettend mooi zijn. Eigenlijk vind ik het zonde om iedere dag een blaadje van de kalender af te scheuren, maar niet gebruiken is ook zo zonde.

Nu begin ik iedere dag met een rondje door huis lopen om te kijken welke inspiratie en wijsheden ik vandaag weer meekrijg. 2015 zal in ieder geval geen inspiratieloos jaar worden. Gelukkig maar.

Hebben jullie een scheurkalender voor 2015? 

11 gedachten over “Een scheurkalender in iedere kamer van het huis”

  1. Ik had vorig jaar een scheurkalender met iedere dag raadsels. Dat vond ik aan het begin wel leuk, maar daarna vergat ik het om het bij te houden en liep al snel een paar maanden achter. Dit jaar heb ik een moppen scheurkalender gekregen. Dat gaat gok ik nog slechter verlopen dan afgelopen jaar.

  2. Super leuk! Ik ben dol op scheurkalenders met name die van de quest of andere waar leuke weetjes of vragen op staan en waar je nog wat van leert. Op die manier kan ik wel uren op bv de wc doorbrengen waar die kalenders vaak hangen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *