Een gezellig huis, ook na de feestdagen

Geplaatst op

een gezellig huis ook na de feestdagen, design letters mok C, lichtroze tulpen, ijzerdraad huisje flying tiger

Bij de meeste mensen gaat de kerstboom, samen met alle andere kerstversieringen rond drie koningen de deur uit. Vanaf de tweede week van januari is het dan vaak gedaan met alle gezellige kerstlampjes en kerstversieringen. Wat voelt een huis dan opeens kaal.

Ik ben altijd dol op de gezellige lampjes die overal in de bomen hangen met kerstmis. Het is zo gezellig als de knusse lichtslingers in huizen hangen en de kerstboom warmte geeft aan de kamer. Na de kerstdagen mis ik dan ook altijd “iets” in huis. Zodra je de kerstversiering hebt opgeruimd voelt het zo kaal. Om dat kale gevoel een beetje te vermijden, heb ik vaak het hele jaar door wel ergens kerstversiering staan.

Niet dat ik altijd een dennenboom midden in mijn huiskamer heb staan, maar simpele winter accessoires in wit en grijstinten passen erg goed in mijn interieur. De decemberperiode is dan ook eigenlijk altijd de periode waarin ik al mijn woonaccessoires (waar ik er overigens veel teveel van heb) insla. Er zijn ook zoveel webshops met leuke woonaccessoires te vinden!

winter woonaccessoires het hele jaar door in je huis gebruiken, otto webwinkel. woondecoratie, goedkope woondecoratie

De lampjes in mijn string kast, zijn een moderne versie van het klassieke lampjes trappetje dat je rond de kerstdagen overal in Zweden voor de ramen ziet staan. Ook de porseleinen dennenboom is eigenlijk kerstversiering. Dit soort lichte en moderne versieringen zijn heel gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een leuke of inspirerende poster, een gezellige plant of een aantal leuke opbergdozen.

Zo gaan de kerstaccessoires het hele jaar mee en is je huisje ook na de kerstdagen nog gezellig en knus aangekleed.

Hebben jullie ook altijd het gevoel dat je huis kaal en leeg is, nadat je de kerstboom hebt opgeruimd?

$

x-Céline
 • Ik ben meestal opgelucht dat dat ding eindelijk buiten is. Een kerstboom is fantastisch, maar bij ons staat hij meestal net iets te lang waardoor ik hem tegen het einde écht beu ben.

  Reageer
  • Onze boom is eigenlijk ook net te groot voor de kamer, maar ik vind de lichtjes zo gezellig.

   Reageer
 • Ik vind de lichtjes van de kerstboom erg mooi maar er zijn ook andere manieren om je huis gezellig te maken.

  Reageer
  • daar heb je zeker gelijk in! Daarom ook een beetje deze post, zodat je huis niet zo “kaal” wordt na kerst.

   Reageer

Laat een reactie achter