Beauty

De perfecte wenkbrauwen in 5 stappen

HEMA wenkbrauwpotlood, wenkbrauw tutorial, perfecte wenkbrauwen, wenkbrauwen bijtekenen, fijn wenkbrauwpotlood, goedkoop wenkbrauwpotlood, wenkbrauwen bijwerken Wenkbrauwen, ze zijn een geval apart. Hoewel ze vaak vergeten worden kunnen ze je look maken of breken. Ze kunnen je ogen verbergen of laten spreken. Na jarenlang van alles te hebben geprobeerd om uit te vinden hoe ik mijn wenkbrauwen het beste kan verzorgen en bijwerken, heb ik het laatste jaar toch wel mijn routine gevonden.

Voor mij kwam het “aha” moment nadat ik hoorde over belijningen in je gezicht. Als je rekening houdt met deze lijnen, zal je makeup altijd bij de vorm van je ogen en gezicht passen. Toen ik deze theorie ging toepassen op mijn wenkbrauwen merkte ik dat ze eindelijk de vorm kregen waar ik al die jaren al naar op zoek was. In deze vijf stappen zal ik zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen hoe ik mijn wenkbrauwen bijteken.

Hiervoor gebruik ik alleen een wenkbrauw potloodje van de HEMA. Deze potloodjes zijn verkrijgbaar in vijf tinten, waardoor er altijd wel een kleur bijzit die past bij de kleur van je wenkbrauwen. Als je blondine bent, kies dan een kleur die zo dicht mogelijk bij je haarkleur ligt. Als brunette kies je het beste een kleur die net één tint lichter is dan je eigen haarkleur. Zelf gebruik ik nu de kleur 10.

wenkbrauw tutorial, wenkbrauwen bijtekenen, HEMA wenkbrauw potloodjeJe begint met meteen de aller belangrijkste stap. De eerste lijn die je trekt loopt van de binnenste hoek van je wenkbrauw in een perfect rechte lijn omhoog. Alle haartjes die onder deze lijn vallen, kan je verwijderen met een pincet. Als deze lijn goed is getrokken, dan kan je eigenlijk als niets meer verpesten.wenkbrauwen bijtekenen, how to, tutorial, hoe teken je je wenkbrauwen bij, perfecte wenkbrauwenVervolgens trek je een kortere rechte lijn vanaf het midden van de bovenkant van je wenkbrauw tot aan het hoogste punt.wenkbrauwen tekenen, wenkbrauwen bijtekenen, wenkbrauw tutorial, brow tutorial, HEMA wenkbrauw potloodIn de derde stap verbind je het hoogste punt van je wenkbrauw met het eerste lijntje dat je hebt getrokken. Trek deze derde lijn door naar beneden totdat hij de lijn van je onderste waterlijn omhoog kruist. Dit is het uiterste en smalste punt van je wenkbrauw.wenkbrauw tutorial, wenkbrauwen bijtekenen, HEMA wenkbrauwpotlood, mooie wenkbrauwenNu kan je je wenkbrauwen invullen. Begin met het zetten van kleine streepjes op het breedste deel van je wenkbrauwen. Volg daarbij de richting van je natuurlijke haartjes. Vul de rest van je wenkbrauw in door het zetten van kleine streepjes. Geef daarbij extra aandacht aan wat kale plekjes in je wenkbrauwen.eindresultaat wenkbrauwen, HEMA wenkbrauwpotlood, wenkbrauw tutorial, Withoutelephants, perfecte wenkbrauwenNog even wat doorborstelen voor een wat natuurlijker resultaat en you’re ready to go!

Besteed jij aandacht aan je wenkbrauwen?

4 gedachten over “De perfecte wenkbrauwen in 5 stappen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *