Fashion Recipes & Health

De leukste hardloopspullen voor een nieuw hardloopseizoen

leuke hardloopkleding, hardloopoutfits, leuke sportkleding inspiratie 2017

Hoe ik precies van hardloophater naar hardloop lover ging weet ik niet precies meer (goed materiaal voor een andere blogpost) maar dat het hardloopseizoen weer is begonnen en dat er een heleboel leuks op de planning staat, is iets dat zeker is.

Niets loopt zo lekker als lopen in mooie, nieuwe hardloop spulletjes en leuke nieuwe hardloopspulletjes zijn er genoeg te vinden. Een aantal van mijn favorieten op een rijtje.

leuke hardloopkleding, hardloopoutfits, leuke sportkleding inspiratie 2017

1- Nike Lunarglide 8 Shield Hoe fantastisch is de kleur van deze schoenen? Ik ben dol op mijn Nike Lunartempo schoenen en de Lunarglides schijnen minsten zo prettig te zijn voor de langere afstanden. Daarbij behoort dit model tot de shield collectie. Schoenen die net wat warmer zijn, waterdicht en volledig reflecterend. Ideaal voor het Hollandse weer dus.

2- Nike Free Run Shield Je houdt van schoenen of je houdt van schoenen. De selectie van de drie paar schoenen in deze post was ook echt heel erg moeilijk om te maken. Hoe fantastisch zijn deze hardloopschoenen met witmarmer print? Ook deze komen uit de shield collectie en zijn dus waterdicht en reflecterend. Perfect voor zowel het voorjaar als het najaar.

3- I Can I Will Dala Horse tights Hoe gaaf zijn deze tights met Dalarna paarden? Mijn meeste kilometers maak ik meestal in de zomers in Zweden dus eigenlijk heb ik deze tights wel echt nodig. Toch?

4- Jogha shirt – Het perfecte basic hardloopshirt dat overal bijpast.

5- Sparkly Soul haarband Tijdens RunDisney vorig jaar kocht ik mijn eerste Sparkly Soul haarbandje. Ideaal tijdens het lopen van lange afstanden en een leuke toevoeging aan je hardloopoutfit. Deze donkergroene haarband past perfect bij alle andere items in deze post en zou ook nog perfect passen bij je kerst hardloop outfit.

6- Nike Air Zoom Structure Shield Afgelopen winter heb ik de hele winter op mijn Air Zoom Structures gelopen. Ze zitten heerlijk, hebben een goed voetbed en ze zijn warm. Ideaal tijdens de koude wintermaanden dus. Dit model met bronze swoosh vind ik echt heel erg gaaf.

7- Nike Flex 2-in-1 Hardloopshorts Deze korte hardloopbroekjes van Nike zijn de enige korte broekjes waarbij mijn dijen in de zomer niet kapot schuren tijdens het hardlopen. Ik heb ondertussen twee paar (een zwart paar en een zwart met geel paar) maar deze kleur vind ik ook wel heel, heel erg gaaf. Had ik trouwens al gezegd dat deze nu ook in de uitverkoop zijn?

Welke wedstrijden staan er voor jou dit seizoen op de agenda? en welke van deze dingen zou jij graag naar die wedstrijd dragen?

3 gedachten over “De leukste hardloopspullen voor een nieuw hardloopseizoen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *