Blogging & Career Lifestyle

Creative Journaling magazine

bullet journal tijdschrift

Nog een paar nachtjes slapen en dan is hij uit: Creative Journaling magazine. Een aantal maanden terug werd ik benaderd of ik mee wilde werken aan een tijdschrift met Bullet Journaling als thema. Hoewel ik, nu ik fulltime werk, eigenlijk bijna geen tijd meer besteed aan bloggen, vond ik dit wel een erg leuk project om aan mee te werken.

Ik deed mijn best om nog wat extra vrije tijd te vinden in het weekend en ’s avonds na het werk en hardlopen (voordat het donker was) en schreef zo een aantal teksten en maakte een aantal foto’s voor in het magazine.

Creative Journaling gaat helemaal over Bullet Journaling. Wat kan je met een Bullet Journal, hoe gaat een Bullet Journal jouw leven gemakkelijker en leuker maken en natuurlijk een heleboel ideeën om meteen zelf aan de slag te gaan. Met veel voorbeelden, stap-voor-stap foto’s en oefenvellen wordt het een tijdschrift vol inspiratie. Creative Journaling is vanaf nu te bestellen via deze website en met de code WITHOUTELEPHANTS27 betaal je maar 7,99 i.pv 8,99 en krijg je het magazine helemaal gratis thuisgestuurd. De korting is geldig t/m 6 november en onder de inschrijvers worden 3 nummers van Creative Journaling (uiteraard een ander nummer dan het nummer dat je besteld hebt) verloot.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik zelf ook nog geen flauw idee heb hoe mijn bijdrages in het tijdschrift zijn verwerkt en welke andere Bullet Journalers hebben meegewerkt aan deze uitgave. Dat houdt het extra spannend tot 21 November, de datum dat het magazine bij mij op de deurmat gaat vallen.

* Ik ben niet betaald voor mijn bijdrage aan dit tijdschrift en ik krijg ook geen bijdrage voor de verkopen van dit nummer. Mijn enthousiasme is puur en echt ;)

2 gedachten over “Creative Journaling magazine”

  1. Céline,
    Wat leuk om weer eens wat van je te horen hier. Gaaf dat je meewerkt aan zo’n tijdschrift. Ik ga er eens bestellen hoor! Zelf gebruik ik een Bullet Journal naast mijn agenda om alle to do’s bi de houden en af en toe laat ik mij verleiden tot wat creatief handletteren. Heerlijk om te doen, als ik tijd heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *