Fashion Lifestyle

Budget Sportschoenen

goedkope sportschoenen, budget sportschoenen, waar vind je budget sportschoenen, waar koop je goedkope sportschoenen, sportschoenen, krachttraining

Zoals iedere vrijdag schrijft Jessica ook vandaag weer een verhaal over sport, voeding en het als meisje overleven in de krachttrainingshoek van de sportschool.

Ik vind winkelen heerlijk. En ook al blijft het fijn om jurkjes, hakken en make-up te kopen, de sportsectie oefent steeds meer aantrekkingskracht op mij uit. Een klein probleempje is dat er na mijn huur, zorgverzekering en boodschappen nog maar weinig geld over blijft om van te winkelen. Daarom vandaag een artikel met budget sportschoenen, omdat we er ook in de sportschool mooi uit willen zien!

Scapino & Schoenenreus

Scapino en Schoenenreus staan dan misschien niet bekend om hun mega hippe assortiment, op de sportafdeling valt meestal wel iets leuks te vinden! Behalve sportschoenen van hun eigen merk kun je ook sportschoenen van bekende merken als Nike, Adidas, Asics en Puma voor een zacht prijsje scoren.

sportschoen 1, nike flex, nike dart, schoenenreus, scapino, goedkoop, budget sportschoenen
Scapino: Nike Flex Experience € 69.99 – Schoenenreus: Nike Dart € 49.99

Zalando

Op Zalando kan ik me uren vergapen aan de prachtigste kledingstukken en schoenen, omdat “even” 150 euro voor een paar schoenen neerleggen er niet in zit voor mij ben ik hartstikke gelukkig met het outlet gedeelte van de site!

nike, adidas, sportschoenen, budget, goedkoop, waar vind je
Nike Free 5.0 van €119.99 voor €83.97 – Adidas Adipure 360CC van €94.95 voor €47.48

Outletcentra

Van het winkelen echt een dagje uit maken? Outletcentra als Designer Outlet Roermond en Bataviastad in Lelystad verkopen ook sportkleding en –schoenen! Onder andere Asics, Adidas, Nike, Puma, Reebok kun je hier kopen. Het zijn wel vaak oudere collecties, maar dat betekent wel dat je korting tot wel 70% krijgt. Enne behalve sportkleding en –schoenen verkopen ze hier ook heel veel andere leuke dingen, een beetje opletten dat je niet met tassen vol spullen thuis komt dus!

 

Wat zijn jouw favoriete sportschoenen?

 

Jessica

3 gedachten over “Budget Sportschoenen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *