Recipes & Health

Boho-Tiffin, de vrolijke bohemian lunchbox+ Winactie!

boho-tiffin, boho tiffin, lunchbox, clean eating ideeen, winactie, win een boho tiffin lunchbox

Zoals iedere vrijdag schrijft Jessica ook vandaag weer een verhaal over sport, voeding en het als meisje overleven in de krachttrainingshoek van de sportschool.

Ik eet, ik train, ik studeer, ik werk en ik slaap. Dat is op het moment hoe het grootste deel van mijn leven eruit ziet. Ik loop een groot deel van de dag in sportkleding en sleur de hele dag bakjes eten van hot naar her. En geloof mij, die tupperware bakjes zijn handig, maar ze passen niet echt bij me, als meisje dat het liefste jurkjes draagt en erom bekend staat nooit zonder rode lippenstift de deur uit te gaan. Gelukkig kreeg ik deze prachtige boho-tiffin opgestuurd!

Wat is een boho-tiffin?

De tiffin is een stapelbakje dat veel in India wordt gebruikt voor het vers houden en transporteren van maaltijden. Chantal begon twee jaar geleden met gezonder eten en vond het zonde dat ze haar maaltijden, waar ze zoveel moeite en liefde in had gestopt, mee moest nemen in een lelijk tupperware bakje. Daarom besloot ze boho-tiffin op te richten, een klassieke tiffin, maar dan wel eentje met een mooie bohemian print. Je kiest je favoriete boho-tiffin, hanger en bag, zodat je hem altijd en overal kunt laten zien.

boho-tiffin, boho tiffin, lunchbox, clean eating ideeen, winactie, win een boho tiffin lunchbox

Hoe werkt het?

De boho-tiffin bestaat uit 3 verschillende bakjes en is in total 14.5 cm hoog, met een doorsnede van 12.5 cm. Dat lijkt klein, maar ik merkte dat al mijn eten er makkelijk inpaste. Ze zijn gemaakt van roestvrijstaal en dus niet gevoelig voor het vasthouden van geurtjes. En dan zijn ze ook nog eens BPA vrij, helemaal fijn dus! De boho-tiffin is helaas niet lekdicht, niet geschikt voor het meenemen van soep dus, door een stukje huishoudfolie bovenop het bakje te doen, kun je hem wel lekdicht maken. De boho-tiffin kun je bovendien het beste met de hand afwassen, omdat dan de kleur en print het mooist behouden blijft. Voor mij als student zonder vaatwasser niet zo’n probleem, maar natuurlijk wel goed om te weten.

boho-tiffin, boho tiffin, lunchbox, clean eating ideeen, winactie, win een boho tiffin lunchbox

Wat neem je mee in je boho-tiffin?

Alles wat je wilt, salades, yoghurt, fruit, rauwkost, je favoriete baksels, zelfs je avondmaaltijd neem je zo mee. Ik pakte in voor een dagje college en zorgde voor twee snacks en een lunch. In het bovenste bakje stopte ik een appel in stukjes en een honing/notenreep van Bio Today. Als lunch at ik vierhonderd gram griekse yoghurt(daar moet ik normaal een diep bord voor pakken, maar tot mijn verbazing paste het wel in de boho-tiffin) met een snuf kaneel. ’s Middags snackte ik op drie plakjes kipfilet, een paar cherry tomaatjes en gestoomde broccoli.

Wat moet je doen om te winnen?

In samenwerking met boho-tiffin mag ik ook de hele leuke panter boho-tiffin + hanger + bag weggeven ter waarde van 39.95. Zodat ook jij je tupperware bakjes kunt vervangen voor een fashionable alternatief!

Wat je moet doen om te winnen:

volg boho_tiffin op instagram

volg jlvanderstoel op instagram

volg woelephants op instagram

# Repost de foto van de winactie en gebruik de hashtags #bohotiffin #bohotiffinwinactie

# Vermeld onder je foto waarom je de boho-tiffin graag zou willen winnen en natuurlijk wat je erin zou meenemen!

 Om extra kans te maken

# Volg withoutelephants.com op Bloglovin’

Let op: om kans te maken op de boho-tiffin moet je een open profiel hebben, anders kunnen we niet zien of je de foto gerepost hebt. De winnaar wordt gekozen op 25 maart!

Jessica

 

 

15 gedachten over “Boho-Tiffin, de vrolijke bohemian lunchbox+ Winactie!”

 1. Erg leuke winactie, ik doe heel graag mee! Zo kan ik eten meenemen op stage, werk en school!

  – Ik volg boho_tiffin op instagram (yasemintanri)
  – Ik volg jlvanderstoel op instagram (yasemintanri)
  – Ik volg woelephants op instagram (yasemintanri)
  – Ik heb de foto van de winactie geRepost en de hashtags #bohotiffin #bohotiffinwinactie gebruikt
  – Ik heb onder mijn foto vermeld waarom ik de boho-tiffin graag zou willen winnen en wat ik erin zou meenemen
  – Ik volg withoutelephants.com op Bloglovin’ en ik heb de post geliked

  XOXO Yasemin♥

 2. Hoi Jessica,

  Wat een leuk stukje plus een gaaf giveaway!
  Graag doe ik mee!
  Zelf heb ik ook op instagram vermeld waarom ik meedoe.
  Wens je veel succes met je blog

  Groetjes
  Fatma

 3. Jááá, ik doe mee! Helemaal mijn ding dit. (: Ik heb inderdaad vaan problemen met m’n eten mee te nemen, die broodzakjes en tupperwarebakjes (hé dat rijmt, is dat een bonuspunt? Hihi, grapje hoor.) zijn echt een verschrikking om los in je tas te hebben. Dit is echt ideaal en het ziet er ook nog eens prachtig uit! Ik ga duimen.

 4. Ja te gaaf ik blijf deze actie te gek vinden en duim dan ook al best wel flink hihi!!
  wat leuk trouwens dat het finland avontuur door gaat!! heel veel succes..

  maar even on topic,

  ik zou graag mee willen nemen mijn lekkere salade met geitenkaas pijnboompitten en uitgebakken ontbijtspek
  lekkere verse stukken fruit en heerlijke noten als tussendoor
  en ik weet niet hoeveel erin kan maar misschien zelfs nog een hardgekookt ei erbij en dan heb ik genoeg voor die dag (op ontbijt en avondeten na dan natuurlijk! :D)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *